Ana sayfa Sosyal Medya Tuvana Türkay saçlarını mavi yaptı, beğeni yağdı

Tuvana Türkay saçlarını mavi yaptı, beğeni yağdı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/ Detay – Oyuncu Tuvana Türkay, bir süredir tatilden paylaştığı pozlarla gündemde. En son Yasak Elma dizisinde oynayan Oyuncu, pek çok meslektaşı dizi setlerinde olmasına karşın, kendisi hala tatil yapmakta. Yeni sezonda bilinen bir projesi olmayan Türkay, geçtiğimiz günlerde gelen teklifleri değerlendirdiğini söylemişti.

Oyunculuğun yanı sıra şarkı da söyleyen Türkay, çok yönlü tavrıyla takipçilerinin de ilgi odağı. Fit vücuduyla verdiği bikinili pozları ise takipçilerinin beğenisini almaya devam ediyor. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde kırmızı bikinisi ile verdiği pozla dikkat çekmişti.

Bu kez yine plajda bikinisi ile elindeki içeceğiyle poz veren oyuncunun saçları ise büyük dikkat çekti. Saçına mavi postişler taktıran oyuncunun bu paylaşımına bir anda binlerce beğeni geldi. Yorumlara sınırlı izin veren oyuncuya Gizem Karaca ve Deniz Akkaya’nın da kalp emojili yorum yaptığı görülüyor.

Oyuncunun adeta 60’ların meşhur hippilerini andıran tarzıyla çekilen tatil fotoğrafındaki hali ‘yakışmış’ dedirtiyor. Hayranlarının yorum yapamasa da beğenileriyle destek verdiği Türkay, yine pek çok takipçisini mutlu etti bu tarzıyla.

Bu arada Tuvana Türkay, geçtiğimiz günlerde 3 aydır bir şarkı çalışması içinde olduğunu anlatmış ve “Eylül ayına romantik bir şarkı olduğu için Eylül ayını seçtik. Eylül ayında çıkacak. Bir klibi de olacak. Son hazırlıklar yapılıyor. Eylül ayının ortası gibi çıkarmayı planlıyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Şu sıralar tatilde olan oyuncunun yeni projeleri heyecanla bekleniyor hayranları tarafından.

İşte Tuvana Türkay’ın son hali…

????

Tuvana Türkay saçlarını mavi yaptı, beğeni yağdı 7