Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 2. sezonda bebek şoku! Oya, cezaevinde doğum mu yapıyor?

Ufak Tefek Cinayetler 2. sezonda bebek şoku! Oya, cezaevinde doğum mu yapıyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Star TV’nin iddialı dizisi Ufak Tefek Cinayetler, bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle geliyor!

Heyecanın doruğa tırmandığı ve geri sayımın başladığı diziyle ilgili kafaları karıştıran sorular yanıt bulacak mı hep birlikte izleyeceğiz.

Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat’ın oynadıkları dizinin yeni sezonunda Osman Sonant ve Ushan Çakır da kadroya dahil oldu.

Sürpriz karakterlerle Sarmaşık’a gelecek ve dengeleri değiştirecek iki isim de büyük merak konusu.

Dizinin yayınlanan son tanıtımındaki bir sahne ise büyük dikkat çekti.

Merve’nin Oya’nın evine gelip “Boşanmıyoruz da Serhan’la aramızda tozun bile kalmadı Oya” dediği anda biri bebek ağlaması duyuluyor.

Dizinin 33. bölüm 1. tanıtımında, Oya-Pelin-Arzu ve Merve’nin gözaltına alınarak Edip’in ölümünün sorgulandığı görülmüştü.

Ufak Tefek Cinayetler 2. sezonda bebek şoku! Oya, cezaevinde doğum mu yapıyor? 7

Oya’nın “Ben öldürdüm” itirafı izleyiciyi şoke etmiş ve Oya, elleri kelepçeli bir halde tanıtıma yansımıştı.

İzleyici bu sahnelerden bir çıkarım yaparak sosyal medyada sorularına yanıt arıyor.

En güçlü tahminlerden bir tanesi de Oya’nın hapiste bir yıl kadar kaldığı ve bu süre içerisinde Serhan’ın çocuğunu doğurduğu, kimsenin de bunu bilmediği, tekrar Sarmaşık’a geldiği şeklinde.

Ancak Oya’nın bilerek ve isteyerek Edip’i itmiş olması halinde, cezaevinden bu kadar kısa sürede çıkması mümkün görünmüyor!

Konuyla ilgili kafalar karışıksa da kaza sonucu Edip’in düşmüş olması ihtimali ve bu şekilde Oya’nın da kısa sürede cezaevinden çıkacağı tahminlerine yansıyor.

Tanıtımlarla izleyicinin kafasının karıştırılmış olduğu da mümkün. Yani bir ters köşe de olabilir!

Ancak bebek meselesinde tahminler bu yönde.

Diziye yeni karakterlerin de katılmasıyla bambaşka bir Sarmaşık hikayesi izleyeceğiz.

İşte 33. bölüm 2. tanıtımı ve yeni bölüm özeti:

Merve, Pelin, Oya ve Arzu… Mahşerin dört atlısı tekrar bir arada. Yine alabildiğine zarif, göz alıcı ve bir o kadar da tehlikeliler. Çünkü ufak tefek cinayetler ve daha büyükleri tam da böyle işlenir. En karanlık işlerin icabına en ışıltılı yerlerde, herkesin gözü önünde bakılır.

Edip cinayetinden sonra görülecek çok fazla hesap, verilecek çok fazla savaş var. Başkomiser Kemal, cinayeti bir an önce aydınlatmaya kararlı. Nihayet Sarmaşık’ın ağır topları sorguya çekiliyor ve Kemal sonuca varıyor!

Diğer yandan, Kerim Adil Sağlam, bütün karanlığıyla Sarmaşık’a çöküyor. Birden güneşli dünyalarını kara bulutlar sarıyor.

Bundan sonrası, daha kanlı, daha sert fakat çok daha etkileyici olacak, belli. Aşk kokusu, suç rüzgarına karışıp, dolaşıyor Sarmaşık’ta…