Ana sayfa Kim Kimdir? Uğur Güneş kimdir? Uğur Güneş hakkında bilinen en önemli yanlış ne?

Uğur Güneş kimdir? Uğur Güneş hakkında bilinen en önemli yanlış ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uğur Güneş hakkında hayranlarının pek de bilmediği önemli detaylar ortaya çıktı. 2013 yılında bu yana oyunculuk yapmakta olan Uğur Güneş, Urfalıyam Ezelden dizisinde Çetin karakteri ile dikkat çekmişti. Sonra Seddülbahir 32 Saat’te göründü, Diriliş Ertuğrul dizisindeki Tuğtekin rolü onun tanınmasına büyük katkı yaptı.

İsimsizler dizisindeki Fatih Keskin karakteri ile geniş kitlelere ulaşan Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Yılmaz Akkaya karakteriyle ise kariyerinin adeta zirvesine çıktı.

Uğur Güneş, hakkında bilinmeyenleri açıkladı.Oyuncunun açıklamalarından detayların yer aldığı bu yazıda bazı özelliklerini ilk kez öğreneceksiniz.

Öncelikle Uğur Güneş’in aslen Ankaralı olduğunu belirtelim. En sevdiği renk siyah… Ocak doğumlu olduğu internette yazılmakta ama bu doğru değil. Kasım ayı doğumlu ve Akrep burcu. Burcunun özelliklerini de gösteriyor.

Onu hayatta en çok etkileyen şey ise samimiyet. Günlük hayatında sakinliği tercih ediyor, kendini tembel olarak da tanımlıyor. Uyumayı çok seviyor ve rahatına da pek bi düşkün.

Anı yaşamayı seven Uğur Güneş, o an hoşuna ne giderse onu yapmaktan zevk alıyor.

Oyuncu olmaya 19 yaşında karar vermiş.Birden bire sokakta yürürken bu karara varmış ve hemen bir ajansa yazılmış. Aslında önceden oyunculuktan ve tiyatrodan nefret eden birisiymiş.

Uğur Güneş, çocukluğunda pilot olmayı çok arzu ettiğini belirtiyor.

Günlük yaşamında televizyon ile arası yok, sadece kendi dizisini izlemekte.

Eğer proje iyi ise her rolde oynayabilir ama onun için asıl belirleyici olan projenin niteliği…

Tüm hayvanları çok seven ünlü oyuncu, kıyas yapmak da istemiyor.

Uğur Güneş’in yemek yapmak ile arası hiç yok..

Denizi ve su altını çok seven Uğur Güneş, ayrıca polisiye roman okumaktan da hoşlanıyor.

Uğur Güneş kalbinin boş olduğunu söylüyor ve bir kadından en hoşuna giden şeyi de ‘güzel ve anlamlı’ bir bakış olarak tarif ediyor.