Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş’ten, Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili müthiş bir tüyo daha geldi: Geçmişi daha görmedik!

Uğur Güneş’ten, Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili müthiş bir tüyo daha geldi: Geçmişi daha görmedik!

tarafından zk zk
atv’de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz karakterini oynayan Uğur Güneş, daha önce diziyle ilgili verdiği tüyo’da “Her şey çok güzel olacak” diyerek adeta dizinin sonunu söylemişti.

Bu kez Posta Gazetesi’nden Oya Çınar’a verdiği bir röportajda, dizinin ilerleyen bölümlerde geçmişe döneceğinin sinyalini verdi.

Röportajda, Şubat ayından beri dizinin çekimlerini sürdürdüklerini, yorulmalarına karşın buna değdiğini söyleyen Uğur Güneş, Yılmaz karakteri için de şunları söylüyor:

“Yılmaz o dönemin, saf, mert, iyi niyetli insanlarını temsil ediyor. Sadece işiyle ve sevdasıyla uğraşan bir adam. Çok büyük hayalleri yok. Tek hayali, Züleyha ile evlenip mutlu bir yuva kurmak. Çok masalsı bir aşkları var. Oynarken çok keyif alıyorum.”

Uğur Güneş'ten, Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili müthiş bir tüyo daha geldi: Geçmişi daha görmedik! 7

Uğur Güneş, diziyle ilgili tüyoyu da şu sözlerle veriyor:

“Biz bu hikayeye var olan bir aşk üzerinden başladık. O yüzden Yılmaz’ın sadece o yönünü görüyoruz. Bu hikayenin öncesini görmedi henüz seyirci. Hikayenin geçmişini öğrenince bütünlük kazanacak.”

Dizide Züleyha karakterini oynayan Hilal Altınbilek ile birlikte oynamasıyla ilgili duygularını da şöyle anlatmış Uğur Güneş:

“Hilal’le daha önce hiç çalışmamıştık. Ama hikayeye bahsettiğim gibi süregelen bir aşkla başladığımız için başta çok tedirgin oldum. Çünkü birbirimizi tanımadan ilk sahnemizi çektik ve çok önemli bir sahneydi. Karşılıklı oynadığın oyuncuyla birbirini tanımak çok önemlidir. Zordur, ne yapacağını, ne tepki vereceğini bilemezsin. Buna rağmen biz Hilal’le ilk sahnemizde çok iyi oynadık. Çok iyi pas veren ve çok iyi pas alan bir oyuncu.”