Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü isimlerden Masumlar Apartmanı’na övgü dolu yorumlar

Ünlü isimlerden Masumlar Apartmanı’na övgü dolu yorumlar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında 15 Eylül Salı akşamı ilk bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine beğeni ve yorum yağıyor. Sosyal medyadan diziyi izleyenler oyunculuklara, hikayeye övgüler yağdırırken, bir tek dizinin saatinin uzun olması eleştiri konusu oldu. Ancak çok büyük bir kitleyi etkileyen ilk bölümle birlikte pek çok ünlü isim de diziyi öven sosyal medyada paylaşımlar yaptı.

Ezgi Mola’nın 8 yıl sonra travmatik bir karakter olan Safiye ile ekranlara döndüğü dizide özellikle Merve Dizdar da büyük övgü alan isimlerden. Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah ile birlikte genç bir kadroya sahip olan dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabından diziye uyarlanan gerçek bir hikaye.

İzleyenleri ekran başında sarsan Safiye’nin şok eden hikayesi, hem yürekleri burktu hem de büyük dikkat çekti. Titizlik olayını travmatik bir duruma getiren Safiye’nin, kendilerine ait binadaki bir dairede ise yıllardır çöp biriktirmesi, hazin bir geçmişin kalıntıları.

Oyuncuların performanslarına izleyiciden övgüler gelirken, dizinin ekranda farklı bir hikaye ile alternatif sunmuş olması da izleyenleri mutlu ediyor. Benzer dizilerin yerine böylesi gerçek bir hikayeyi çok daha etkileyici bulduklarını söyleyen izleyiciler, sosyal medyada yorumlar yapmaya devam ediyorlar.

Bu arada Ezgi Mola, yıllar sonra yeniden ekrana döndüğü dizideki başarılı oyunculuğu ile takdir görürken, izleyicilerin yanı sıra Dolunay Soysert, Şükrü Özyıldız, Gupse Özay gibi pek çok ünlü  isimden de diziye ve kendisine övgü dolu yorumlar almaya devam ediyor. Mola, bu yorumları da story’den paylaşmakta…

İşte onlardan bir kaçı…

Ünlü isimlerden Masumlar Apartmanı'na övgü dolu yorumlar 9

Ünlü isimlerden Masumlar Apartmanı'na övgü dolu yorumlar 10

Ünlü isimlerden Masumlar Apartmanı'na övgü dolu yorumlar 11