Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin dizisinde Hilal ve Leon’a dikkat!

Vatanım Sensin dizisinde Hilal ve Leon’a dikkat!

tarafından ker_def

vatanimsensin22

Bir şeyler vardı biliyordu. Onu her seferinde rencide eden, hakaret eden, topraklarından defolup gitmesini söyleyen kızı kaybetmekten korkmasının bir sebebi vardı. Olmalıydı…Yoksa neden nefes alamıyordu neden o ölüme bir adım daha yaklaştığında gömleğinin yakaları bir çift el gibi boğazını sıkıyordu…

İkisi de yeniydi bu duygulara. Tecrübesizlikleri bu yüzdendi. Bilmiyordu Smyrna sevilmeyi, bu yüzdendi elinde bir bardak suyla ona gelen These’yi gördüğündeki ürkekliği. Uzattığı suyu alırken birbirine değen parmakları gibi birbirlerinin hayatlarına dokunmuşlardı artık. Karşı koyamıyordu aralarındaki çekime yoksa neden babasından almadığı battaniyeyi Leon’dan hem de onun sarıp sarmalamasına izin verecek şekilde kabul ediyordu.

‘’Neyi seversin bilmiyorum ama bir şeyler okumak istersin diye düşündüm.‘’ o çekingen, tedirgin bakışlar eşliğinde müzik gibi döküldü dudaklarından Kral These’nin bu cümle. Neyi sevdiğini bilmiyordu tıpkı Hilal’in Leon’un bu naif yanını bilmediği gibi. Önce Andreas’ın kaçmasına yardım ettiğinde Leon’un yüreğinin kapısını aralamıştı şimdi ise usulca bir adım atıyordu içeri. Yol tekin, yanında tanımadığı bir adam ama öğrenecekti. Bu ilişkide en güzel detaylardan biri de buydu ilmek ilmek işlenmeleri, sindire sindire hissettirilmeleri.