Ana sayfa Foto Galeri Vatanım Sensin’in iyi bir yalana ihtiyacı var! Yoksa ne Flippos ne de izleyici inanmayacak!

Vatanım Sensin’in iyi bir yalana ihtiyacı var! Yoksa ne Flippos ne de izleyici inanmayacak!

tarafından zk zk

Vatanım Sensin'in iyi bir yalana ihtiyacı var! Yoksa ne Flippos ne de izleyici inanmayacak! 7

Vatanım Sensin 47. bölümde izleyiciye ters köşe mi yapılacak yoksa yeni bir dönem mi başlayacak?

Aleksi’nin yetimhaneden bebek kaçırdığını düşünen Hilal, arkadaşları ile limanda Aleksi’yi takip ediyordur o sırada. Leon imdadına yetişir ve her yerde babasının ve ailesinin arandığını söyleyip Hilal’i eve gönderir.

Cevdet, sokakta kızıyla karşılaşır ve onunla kaçarken Yunan askerleri onları bir sokakta sıkıştırır. Cevdet artık kaçamayacağını anlar ve ailesini kurtarmak için kendisini öne atar.

Hilal’i bir yere saklayan Cevdet, kendisini yakalamadıkları müddetçe ailesinin de zor durumda olduğunu bildiği için teslim olur ve 46. bölüm Cevdet’in diz çöküp ellerinin arkasından bağlanmasıyla son bulur.

İşte izleyiciye “Buraya kadarmış!” dedirten bu sahneden sonra senaristler için artık bir yol kalmadığını düşünüyor insan! Cevdet ayan beyan İsmet İnönü ile görüşüyor. Yunanlılar bunu öğreniyor, ailesiyle kaçmaya çalışıyor vs. Ne söyleyecek de hem bizi hem de Flippos’u inandıracak?

Senaristlerin bu noktada iyi bir ters köşe yapması gerekiyor aslında ya da Cevdet ve ailesi için bambaşka bir dönem başlayacak. Bir şekilde Cevdet hapisten kurtulup İzmir’den ailesiyle birlikte başka bir yere mi geçecek henüz bilmiyoruz ancak 47. bölüm bu kez daha büyük bir merakla bekleniyor. Sosyal medyada ise tartışmalar çoktan başladı. Bazı izleyiciler ‘Cevdet bir şekilde yine kurtulur’ diye düşünürken bazılarını da Cevdet’in yakalanmasından sonra dizinin hikayesinin bittiği ve final yapacağı endişesi sardı !

Hep birlikte izleyip göreceğiz…Yeni fragman yayınlandığında sitemizde bulabilirsiniz…