Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Deniz Hikayesi 7. bölümde üzen hastalık

Bir Deniz Hikayesi 7. bölümde üzen hastalık

tarafından ker_def

Bir Deniz Hikayesi 7. Bölüm Fragmanı

Deniz Hasta…
Hakan ve Zeynep ise Deniz’in Başında…

Kanal D’nin yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı, senaryosunu Aylin Süer’in kaleme aldığı başrollerinde Begüm Birgören, Emre Kızılırmak, Emir Berke Zincidi, Ozan Çobanoğlu, Başak Parlak, Caner Kurtaran gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi “Bir Deniz Hikayesi” bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Zeynep ve Semih arasında yaşananlar çıkmaza dönüşmüştür. Semih yaşanan olaylar karşısında iyice gerilmiştir ve saldırganlaşmıştır. Deniz ise Zeynep’in annesi olduğu fikrine iyice alışmıştır. Reyhan Hakan’ın İstanbul’da olması konusunda çok rahatsızdır. Hakan kendini yine çıkmazların ortasında bulacaktır. Tam her şey yoluna girdi derken İstanbul’dan gelen bir telefon Hakan’ı yine yollara düşürecektir. Deniz hem Reyhan’a hem Zeynep’e karşı oldukça duygusaldır, tek isteği evde hem annesi hem babasının bir arada olmasıdır.

Sıcak ve samimi hikayesi ile ‘Bir Deniz Hikayesi’ bu akşam yeni bölümü ile Kanal D’de… Sakın Kaçırmayın

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle

Yapım : Erler Film
Yapımcı : Türker İnanoğlu
Genel Koordinatör : Yılmaz Ekmekçi
Uygulayıcı Yapımcı : Cesur Koçak
Yönetmen :Aydın Bulut
Senaryo :Aylin Süer
Görüntü Yönetmeni :Durmuş Sorkut
Sanat Yönetmeni :Mayıs Sanat
Oyuncular :Begüm Birgören (Zeynep), Emre Kızılırmak (Hakan), Emir Berke Zincidi (Deniz), Ozan Çobanoğlu (Ahmet), Başak Parlak (Reyhan), Simay Tuna Küçük (Mahide), Cevdet Arıcılar (Aslan Bey), Caner Kurtaran (Semih), Nihal Koldaş (Sıdıka), Beste Vural (Azra), Duygu Boztepe (Sude), Merve Kızıl (Hale), Mehmet Şahin (Musa), Tuba Kantoğlu (Müdire)

Yayın Tarihi :03 Kasım Salı /2015
Yayın Saati :20.00