Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma, Baraj, Öğretmen, Hekimoğlu dizileri aynı kaderi yaşıyor!

Yasak Elma, Baraj, Öğretmen, Hekimoğlu dizileri aynı kaderi yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Koronavirüs nedeniyle birçok kişinin evlerine çekildiği, 65 yaş üstü vatandaşlarımıza sokağa çıkma sınırlamasının getirildiği bu günlerde salgının önlenmesi adına atılan adımlar, en çok da televizyon kanallarına yarayacak beklentisi hakimdi…

Ancak bunun böyle olmayacağı son 1 haftadan anlaşıldı. Dizi setlerine birbiri ardına ara verildi. Elde stok bölümlerin az olduğu yapımlar çoğunlukta bulunuyor. Hesapta olmayan bir başka detay ise reklamların azalması. Televizyon kanalları reklamlar az olduğu zaman, dizilerin yeni bölümlerini yayınlamak istemiyor. Bu durum Pazar akşamı Star TV’nin Güvercin’i ve Fox TV’nin Şavaşçı dizisini yayınlamamasından anlaşılmıştı. Dün akşam da Çukur’un yeni bölümü ekranda yer almadı.

Peki hangi dizilerin stokları çok az veya hiç yok… Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bugünkü köşesinden konuyla ilgili bilgilerini okuyucuları ile paylaştı. Koloğlu, “‘Baraj’, ‘Öğretmen’, ‘Yasak Elma’, ‘Hizmetçiler’, ‘Hekimoğlu’ ‘Zalim İstanbul’ ve ‘Arka Sokaklar’” önümüzdeki haftalarda tekrara dönebilir” diye yazdı.

Arka Sokaklar’ın setine sadece 2 gün ara verilmişti. Zalim İstanbul da 37.bölüm çekimleri daha tamamlanmadan araya çıktı. Yani önümüzdeki haftadan itibaren yeni bölümlerin olmaması kimseyi şaşırtmamalı. Yasak Elma geçtiğimiz gün ara verdi ve 1 hafta aranın sürmesi bekleniyor.