Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi izleyiciyi tavlamak için yine aynı taktiğe başvurdu!

Yasak Elma dizisi izleyiciyi tavlamak için yine aynı taktiğe başvurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4. sezon bölümlerinin Eylül ayında başlaması beklenen Yasak Elma dizisinde en önemli unsur merak… İzleyicileri meraklandırmak konusunda hem dizi ekibinin fragmanlar vasıtasıyla hem de oyuncuların sosyal medya paylaşımları ile bilgi bombardımanı yapılıyor.

Yasak Elma dizi hayranlarının 3 sezondur merak unsuru üzerinden heyecanlandırma taktiği, 4. sezon öncesinde de yine kendini gösterdi. 75. bölüm ile yeni sezona başlayacak olan Yasak Elma dizisinin yeni fragmanı yayınlanınca herkes şaşırdı. Çünkü diziye sürpriz bir karakteri gelme ihtimali fragmanda yer aldı. Hapse düşen Şahika’yı koğuşta bekleyen bir kadın var ve işte bu da sürpriz de merak unsuru olarak izleyicileri bir hayli etkiledi.

“Kim o kadın?” gibi yorumlar sosyal medyada yayıldı. Şevval Sam ve Eda Ece de yaptıkları dizi paylaşımları ile bu merakı iyice artırdı. Yıldız karakterine hayat vermekte olan Eda Ece, “Daha durun 3 gün 3 gece sürecek yeni tanıtımımız. Bu hafta Fox Türkiye’de kalın. Yasak Elma yeni sezon tanıtımımızı kaçırmayın” mesajını verdi.

Yasak Elma dizisi izleyiciyi tavlamak için yine aynı taktiğe başvurdu! 7

Yasak Elma dizisi 3 sezon elde ettiği başarıyı da bu merak unsurunu hep yüksekte tutmaya borçlu. Hem dizinin sahnelerinde hem de oyuncuların sosyal medya paylaşımlarında hep bir merak unsuru öne çıkartılıyor. Bu da diziye reyting ile dönüş yapıyor.

İşte Yasak Elma’nın 75. bölüm fragmanı… Henüz yayın tarihi belli değil ama Eylül ayında dizinin ekranda olması kesin.