Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde son değişiklik iyiye değil kötüye işaret olabilir!

Yasak Elma dizisinde son değişiklik iyiye değil kötüye işaret olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Fox TV ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinin 80. yeni bölümü 12 Ekim akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler ortaya çıktı. Ender ve Kaya, boşanıyor. Şahika ise, bu işin ucunun kendisine dokunmaması için önlemlerini almaya çalışıyor.

Yıldız’ın Kaya’ya söylediği “Sana hiç yakıştıramadım, Ender’i aldatmışsın” şeklindeki sözler ortalığı karıştıracak. Şahika, Ender’in boşandığı gün kutlama yapacak. Yıldız ise Ender’i fena kızdıran bir harekete imza atacak. Ender için bunun anlamı hainlik…

Yıldız ayrıca Halit ve Kerim arasında kaldı. Ender’in Yıldız ile konuşmasını ise Halit duyuyor. Ender, “Halit ile evleniyorsun üstelik deli gibi aşıkken Kerim’e” şeklindeki sözleriyle ortalığı fena karıştırıyor.

Ender ve Yıldız dostluğunun biteceğine yönelik sergilenen 80.bölüm ilk görüntüleri izleyicileri rahatsız etti. Birçok Yasak Elma hayranı Ender ile Yıldız dostluğunun bitmesini istemiyor. Ender’in Şahika’nın oyunları sonucunda Yıldız’a düşman olmaya başlaması da yeni bölümde dikkat çeken detaylar olacak.

“Yıldız ve Ender’i yeniden düşman ettin ya, sana daha ne diyeyim senarist” şeklinde sosyal medyaya yansıyan tepkiler var. Bir başka izleyici ise, “Hiçbir şey istediğimiz gibi gitmiyor, yemin her şey git gide bozuluyor, artık dizinin hiç mi hiç tadı kalmadı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yasak Elma dizisinde son değişiklik iyiye değil kötüye işaret olabilir! 7

Hatırlanacağı üzere Yıldız ve Ender karakterlerinin birlikte hareket etmeleri ve bir dostluk kurmaları sonucunda önceki sezon dizi toparlanmış ve reytinglerini yükseltme başarısı sergilemişti. Yani senaryo grubu bir anlamda altın yumurtlayan tavuğun kesilmesi misali, Yıldız ve Ender’i yeniden düşman yaparak heyecanı artırmaya çalışıyor. Ancak bu durum ters tepebilir.

Yasak Elma dizisinde bu tür karakterler arası karşıtlık konularının reytinglerin yüksek gelmesini sağladığı da biliniyor.

İşte 12 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 80.bölümden ilk görüntüler.