Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Zeynep, izleyicinin gözünden fena halde düştü!

Yasak Elma dizisinde Zeynep, izleyicinin gözünden fena halde düştü!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz

Fox TV’de pazartesi akşamı 39. bölümü yayınlanacak olan Yasak Elma dizisinin izleyicileri, Zeynep’e çok kızıyor!

Sırf Alihan’ı kıskandırmak için Dündar ile önce sevgili gibi yapan, sonrasında da evlenmek isteyen Zeynep’in bu yaptıkları, dizinin belki de en sağlam karakterli kişisine yakıştırılamadı.

Dündar’ın hayalleriyle oynayan Zeynep, düğün günü Alihan’a kaçarak da büyük ihanet etti!

Yeni bölüm tanıtımında Dündar’ın “Neden yaptın Zeynep?” sorusuna “Başka birisini sevebileceğimi sandım” yanıtını Dündar’ı tatmin etmeyeceği gibi, izleyiciyi de hiç tatmin etmiyor.

Son bölümde Alihan’ı hayatından uzaklaştırmak ve yeni bir başlangıç yapmak isteyen Zeynep son anda duygularına yenildi ve düğünden kaçtı. Alihan’ı durdurmak için hava alanına giden Zeynep uçak kalkmadan yetişemedi ama Alihan da uçağa binmediği için iki sevgili kavuşmuş oldu.

Yasak Elma dizisinde Zeynep, izleyicinin gözünden fena halde düştü! 7

Ancak Alihan ve Zeynep dizinin hikayesini sürükleyen bir çift olsa da bu durum izleyenlerden büyük tepki aldı. Çünkü, izleyenler Zeynep’in bu şekilde duygularıyla oynayarak ve gururunu inciterek Dündar’a büyük haksızlık yaptığını düşünüyor.

Zeynep’in ilk bölümlerde en masum olan karakter iken bu yaptığı hareketle diğer kötü karakterlerden farkı kalmadığını düşünen izleyenler bu durumun ‘gerçek aşk kazandı’ olarak gösterilmesine de tepki gösteriyor. Bu sahne için “Gerçek aşkı elde edebilmek için ilk önce gerçekten “insan” olmak lazım, başkalarını kandırmamak lazım mesela, duygularla oynamamak.” şeklinde yorumlandı.

Dündar’ın “İkisini de yaşatmam” demesinin ya da yeni bölüm fragmanında Zeynep’i kaçırmasının da sırf Dündar’ı kötü gösterip Zeynep ve Alihan’ı aklamak için yapıldığını düşünen izleyenler Zeynep karakterini çabuk affedecek ve Alihan- Zeynep aşkına inanmaya devam edecek gibi görünmüyor.