Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin yeni sezonu şimdiden gündem oldu!

Yasak Elma dizisinin yeni sezonu şimdiden gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Nesrin Cavadzade, oyun yazarı arkadaşı Erdi Işık ile set çıkışında Nişantaşı’nda görüntülendi. Kameralara yakalandığını anladığı anda telaşlanan oyuncu, setten çıktığını ve iyi görünmediğini söyledi.

Yine de Uçankuş TV’nin sorularını yanıtlayan oyuncu, Yasak Elma dışında bir şey yapamadığını ve haftanın 5 günü, günde 12 saat boyunca çekimlerde bulunduklarını belirtti.

Cavadzade, “Set dışında bir şey yapamıyorum. Sürekli çalışıyorum. Başka da bir şeye vakit kalmıyor açıkçası. Çok yoğunuz” diyerek durumunu anlattı.

Özel hayat yaşayacak vakti olmadığını ifade eden oyuncu, yanında bulunan kişinin oyun yazarı Erdi Işık olduğunu ve dizinin yeni sezonunu konuştuklarını, daha neler yapılacağı üzerinde durduklarını da ifade etti. Erdi Işık’ın linkedin kişisel sayfasındaki detaylarda ise Fox TV’de 2016 yılından bu yana Drama Yöneticisi olarak çalıştığı; Kadın, Bizim Hikaye, Yasak Elma gibi yapımların her adımından da sorumlu olduğu belirtiliyor.

Yasak Elma dizisinin 4.sezonda da devam etmesi kararı alınmıştı. Şimdi yeni sezonda nelerin yaşanacağının konuşulmaya başlanması da izleyicilerin ekran başından kalkamayacağı bir dönemin daha geleceğine işaret ediyor.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz: