Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Alihan ve Zeynep’in itirafları ekrana bağlayacak!

Yasak Elma’da Alihan ve Zeynep’in itirafları ekrana bağlayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin geçtiğimiz sezonun sonuna doğru yayınlanmaya başlanan ve 12. bölümüyle sezon finali yapan dizisi Yasak Elma, yeni sezonda da yükselişini sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta 13. bölümüyle sezona başlayan dizi, taciz iddialarının gölgesinde ekrana gelmiş ve yüksek reytingiyle şaşırtmıştı.

Dizinin setinde bazı oyuncular ve Talat Bulut arasında gerginlikler olduğu ve Şevval Sam ve Eda Ece’nin sahneler dışında Bulut ile konuşmadıkları gündeme geldi. Ancak dizinin takipçileri bu haberlerin ötesinde diziyi takip etmeye devam ediyor.

Bu hafta ekrana gelecek bölümde, Zeynep ve Alihan hayranlarını mutlu edecek sahneler var.

Birbirlerini çok özleyene ama duygularını itiraf edemeyen ikilinin duygusal ve romantik anları, Yasak Elma’nın yeni bölümüne damgasını vuracka.

13. bölümde Yıldız ve Zeynep hayatları için radikal kararlar almışlardı ama rüzgarın yönü değişecek!

Yıldız’dan boşanmak istemeyen Halit, ona oynadığı küçük oyunla gönlünü kazanırken Zeynep de Alihan’ı çalıştığı işyerini almasıyla yine aşkın kucağına düşüyor.

Yasak Elma'da Alihan ve Zeynep'in itirafları ekrana bağlayacak! 7

Büyük bir pişmanlık duyan ve hatalı olduğunun farkına varan Alihan ise sevdiği kadın Zeynep’in peşinden koşmak ve kalbini yeniden kazanmak açısından ciddi uğraş göstermektedir.

Tüm bunların yanı sıra yeni yayın dönemine güçlü bir başlangıç yapan ekranların iddialı yapımlarından Yasak Elma 14.bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yasak Elma 14.bölüm fragmanında; Alihan ve Zeynep’in hissettikleri daha fazla gizleyemeyip en sonunda birbirlerine gerçekleştirdikleri duygusal itiraflar sahne oldu.

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği ve senaryosunu ise Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı Yasak Elma bu akşam 14. bölümüyle ekrana geliyor.

İşte yeni bölüm tanıtımı:

YASAK ELMA SON BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Şengül’ün ihanetiyle sarsılır. Halit’e sürekli kendini ispat etmek zorunda olması onu çok yormuştur. Ender’le olan savaşını kaybettiğine inanarak evliliğiyle ilgili önemli bir karar alır.

Zeynep ise Yıldız’ın aldığı karardan habersiz Amerika’ya varır. Alihan Zeynep’e yetişememesinin üzüntüsünü yaşarken Zeynep’i geri kazanmanın yollarını arayacaktır.