Ana sayfa Dizi İzle Yemin 31 Mart Salı 217. Bölüm Fragman İzle

Yemin 31 Mart Salı 217. Bölüm Fragman İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizilerinden Yemin 217.yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümün 31 Mart Salı akşamı izleyebilirsiniz. Peki neler olacak? Videoda fragmanı bulabilirsiniz. Reyhan’ın güveni sarsılacak.

Yemin dizisinde bugün Reyhan Cavidan sayesinde Emir’in her şeyi bildiğini öğrenince yıkılır. Reyhan bu gerçeği kabullenebilecek mi?

Cavidan’ın hamlesiyle Reyhan, Emir’in gerçekleri bildiğini öğrenir. Büyük bir yıkım yaşayan Reyhan duygusal olarak son darbeyi de kocasından yemiş gibi hisseder. Öte yandan Cavidan bütün foyasını ortaya döken video kaydını aramaktadır. Evin altını üstüne getiren Cavidan, aradığını bulabilecek mi?

Kemal artık her şeyin bittiğini düşünmeye başlamıştır ve boşanma işlemlerini başlatır. Gerçeklerden habersiz Narin’in isteğinin bu olduğunu düşünen Kemal bir an evvel bu işin bitmesini ister. Mahkemede hakim karşısına çıkan Narin ile Kemal gerçekten boşanacak mı?

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar, Yağmur Shahbazova, Balım Gaye Parlak

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi