Ana sayfa Dizi İzle Yemin 6 Ekim Salı 267. Bölüm Fragmanı İzle | Sen Kendini Kim Zannediyorsun?

Yemin 6 Ekim Salı 267. Bölüm Fragmanı İzle | Sen Kendini Kim Zannediyorsun?

tarafından ker_def

Kanal 7’nin dikkat çeken günlük dizilerinden Yemin, hafta içi her akşam ekrandaki yerini alıyor. Dizinin 6 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan 267. Bölüm fragmanı paylaşıldı. Neler olacağı merakla bekleniyor. Sen Kendini Kim Zannediyorsun? sözlerinin yanı sıra Kumru’dan Narin’e büyük darbe var….

Yemin’de bu akşam Münevver kızı için gözlerini feda etmeye hazırlanır. Kumru ise annesinin bu fedakarlığı karşısında iyice hırçınlaşır. Narin’e zarar vermek isteyen Kumru ne yapacak? Feride’yi, Reyhan’ın kıyafeti içinde gören Emir büyük bir şok yaşar. Biraz olsun Feride’ye karşı öfkesi dinen Emir gördüğü tablodan sonra ne yapacak?

Narin yıkılan özgüveninin altında ezilmektedir. Öte yandan Münevver kızının iyiliği için gözlerini verme fikrindeyken büyük bir tehlike ile burun buruna gelir. Bu sırada Kemal ile Narin’in eskilerden bir misafirleri gelir. Bu misafir Narin’e iyi mi gelecek yoksa yine Kumru’nun hamlesiyle her şey daha da kötüye mi gidecek?

Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta içi her gün 20:45’te Yemin ile Kanal 7’de…

Yemin Dizisi

Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla 7 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi 20:45’te sevenleriyle buluşacak. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt bulacak.

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli , Serkan Mut
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, , Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalaşın
Kostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar