Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinin Narin’i Yağmur Shahbazova izleyicileri mest ediyor!

Yemin dizisinin Narin’i Yağmur Shahbazova izleyicileri mest ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin dizisinde Narin karakterine hayat veren isim Azeri oyuncu Yağmur Shahbazova… Dizinin hayranları Yağmur hanımın oyunculuğundan çok memnun. Sosyal medyada da yapılan yorumlarda Narin karakterine yönelik birçok paylaşım bulabilirsiniz.

Hafta içi akşam saatlerinde yayınlanmakta olan Yemin dizisinde 2. sezon tüm hızıyla sürüyor.Özel bir izleyici kitlesi bulunan dizide 182. bölüm geride kaldı. Narin’in korkudan Kemal’e sarıldığı sahneler büyük ilgi gördü.

Youtube’da yayınlanan bu sahneye gelen yorumlarda ise Azeri oyuncuya büyük övgü vardı. “Kemal ve Narin için izliyorum diziyi” diye yorum bırakan takipçiler dikkat çekti.

Narin’in hamarat olması da izleyicileri mutlu etti. Cesur bir karakter olması Narin’in daha da çok sevilmesini sağlıyor. Ayrıca izleyicilerin Emir ve Reyhan karakterlerinden de sıkılmaya başladıkları görülüyor.

Bir izleyici ise Yağmur Shahbazova için şöyle yazıyor: “Bu dizide sevincini, üzüntüsünü, mutluluk ve hüznünü seyirciye geçiren tek oyuncu…Başta Emir’i de beğeniyordum ama artık çok sıradanlaştı her duyguyu aynı tepkiyi veriyor.”