Ana sayfa Sosyal Medya Yemin dizisiyle parlayan Özge Yağız ile Gökberk Demirci hayranlarını deli ediyor!

Yemin dizisiyle parlayan Özge Yağız ile Gökberk Demirci hayranlarını deli ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında izleyicilerle 2 sezondur buluşmakta olan Yemin dizisinin başarısı Türkiye’yi çoktan aştı. Latin Amerika ülkelerinin bazılarında The Promise ismiyle yayınlanan dizi, büyük başarılar elde etti. Türkiye’de 2. sezonu ile daha çok konuşulan dizinin iki başrol oyuncusu da kısa sürede büyük popülerlik kazandı.

Özge Yağız ve Gökberk Demirci, Reyhan ve Emir karakterleri ile göz doldurdu. Özge Yağız diziye veda ettiğini açıklayınca tüm hayranları hayal kırıklığına uğradı. Ancak oyuncunun daha güçlü projelerle dönecek olması bir teselliydi.

Sonrasında ise Özge Yağız ile Gökberk Demirci’nin aşk yaşadığı iddiaları ortaya atıldı. İkili bu iddiaları ne doğruladı ne de yalanladı. Dizinin hayranları ise onların tutkulu bir aşk yaşadığına inanıyor. Sosyal medyada yer alan yorumlarda “Aşkınızı açıklayın, birlikte fotoğraf paylaşın” diye birçok çağrı görebilirsiniz.

Yemin dizisiyle parlayan Özge Yağız ile Gökberk Demirci hayranlarını deli ediyor! 8

Özge Yağız’ın diziden ayrılmasının sebebinin de partneri ile aşk yaşaması olduğu belirtiliyor. Tabii ki iki ünlü isim bu konuda net bir açıklama yapmadan, net bir şey söylemek doğru olmayacak. Ancak hayranları için her şey ortada ve mutlu olmalarını istiyorlar.

Özge Yağız’ın son paylaşımı da ikilinin aşk yaşadığı iddiasını kuvvetlendirdi. Özge Yağız, birlikte çekildikleri kareyi ‘I love you baby (Seni seviyorum bebeğim)’ şarkısıyla paylaştı. İşte bu paylaşım da aşk yaşadıklarına yönelik iddiaları daha da kuvvetlendirdi.

Yemin dizisiyle parlayan Özge Yağız ile Gökberk Demirci hayranlarını deli ediyor! 9