Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni bir komedi dizisi geliyor; Kafa Doktoru!

Yeni bir komedi dizisi geliyor; Kafa Doktoru!

tarafından ker_def

Bu farklı bir dizi projesi… Vodafone TV’nin dijital içerik pazarına girmesi ile birlikte ortaya çıktı. Yönetmenliğini ve yapımcılığını Ozan Özcan’ın yaptığı dizinin senaryosunu Uğraş Güneş hazırladı.

9 bölüm olarak tasarlanan komedi dizisinin her bölümünde farklı oyuncular rol alacak.

Dizinin teması ise ‘kafanız bozuk ise gelin düzeltelim’ şeklinde… Merdiven altı psikolog Kafa Doktoru’nun maceralarını izleyeceksiniz.Şehir hayatına kendince çareler bulacak olan Kafa Doktoru, ilk bölümüyle 22 Şubat’ta yayınlanacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Günümüzde internet kullanımının artmasıyla video ve TV izleme alışkanlığı da dijitale kayıyor. Vodafone TV servisimizle Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimize kaliteli TV ve video içeriğini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunuyoruz. 9 bölümlük komedi dizisi ‘Kafa Doktoru’nu müşterilerimiz istedikleri zaman istedikleri yerden izleyebilecek. ‘Kafa Doktoru’nun sıradışı hikâyesi ile ilgi çekeceğine inanıyoruz. Bu kapsamda, Vodafone TV’nin dijital dizi platformları arasına katılacak olmasından heyecan duyuyoruz. ”

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, “İyi bir iş ortaya çıkarırsa, tutar ve yenilerine de kapı açar” diye yorumda bulundu.