Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bölümü bekleyenler hüsrana uğradı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi neden yayınlanmadı?

Yeni bölümü bekleyenler hüsrana uğradı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi neden yayınlanmadı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Cumartesi akşamlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Karadeniz’in muhteşem manzarası eşliğinde Ordu’da çekilen dizi, her hafta ekran başındakilere hem maceraları anlar hem de komediyi aynı anda sunuyor. Yıldız ve Kuzey’in evlenmesiyle birlikte yeni maceralar da bekliyor karakterleri.

Yıldız’ı Aslıhan Güner’in ve Kuzey’i de İsmail Demirci’nin oynadığı dizi, samimi, sımsıcak ilişkileri ile bu sevimli çiftin çevresinde dönen hikayeleri, maceraları anlatıyor. Sonunda 20 yıllık aşkına kavuşan ve evlenen Yıldız ile yıllar sonra terk ettiği kadına geri dönen Kuzey, tüm engellere rağmen aşkına sahip çıktı ve onu bırakmadı.

Üç kızı ile birlikte Ordu’ya baba memleketine gelen Kuzey, yaşadıkları zorlu zamanların ardından Yıldız’ına kavuştu. İkilinin geçtiğimiz haftalarda oldukça renkli kına gecesi ve düğün sahneleri de heyecanla izlenmişti.

Komedi dizisi olarak büyük ilgi gören Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin bugün (2 Ocak) yeni bölümünü bekleyenler büyük hüsrana uğradı! Diziyi izlemek için Show TV’yi açınlar “Nasipse Olur” isimli filmle karşılaştı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin bu hafta yayında olmayacağı anlaşılırken, kanalların her yıl Ocak ayında yaptıkları gibi ara mı verdiği sorusu akılları kurcaladı.

Yeni bölümü bekleyenler hüsrana uğradı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi neden yayınlanmadı? 1

Ancak dizinin yeni bölüm tanıtımı ekrana geldi ve gelecek hafta 9 Ocak Cumartesi akşamı yeni bölümün yayınlanacağı duyuruldu.

Bu hafta dizi yayınlanamadı çünkü Perşembe akşamı yılbaşı olduğu için tüm ekip ve oyuncular aileleriyle buluştu, İstanbul’a döndü. Ayrıca İsmail Demirci, Aslıhan Güner ve Toygan Avanoğlu, yılbaşı akşamı Güldür Güldür Show’da izleyici ile buluştular.

Üç oyuncu, Ordu’dan İstanbul’a gelerek Güldür Güldür’ün çekimlerine katıldığı için Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölüm çekimlerinde de yer alamadılar.

Bu nedenle diziye bu haftalık ara verildi ama gelecek hafta yeniden kaldığı yerden devam edecek…

Yeni bölümü bekleyenler hüsrana uğradı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi neden yayınlanmadı? 2