Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Gelin 3. sezon fragmanı yayınlandı! Bella hastanede, konakta büyük korku hakim!

Yeni Gelin 3. sezon fragmanı yayınlandı! Bella hastanede, konakta büyük korku hakim!

tarafından ker_def
“HASTAYI KAYBEDİYORUZ!”

Show TV’de ekrana gelen Süreç Film imzalı Yeni Gelin’in yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Geçtiğimiz sezonun flaş yapımlarından olan Yeni Gelin, Cumartesi günlerine damga vurmuş ve reytinglerde de çoğunlukla birincilik elde etmişti.

Hazar’ın asker arkadaşını sırtında taşıdığı, çatışma ortasında kaldığı tanıtımda, Bella’nın hastaneye kaldırılması konaktakilere büyük bir korku yaşatıyor.

Doktor’un “Hastayı kaybediyoruz” sözleri heyecanı arttırırken patlama sahnesi ile olacaklar merak uyandırıyor.

Yeni Gelin, heyecanla beklenen yeni sezonuyla ekrana damga vurmaya hazırlanıyor.

İŞTE 3. SEZON FRAGMANI:

YENİ GELİN’İN SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Eltiler ve Kalender Ağa, Hazar’ın askere gitmesiyle kendini yalnız hisseden Bella’ya destek oldu. Kutuya kafayı takan kaynanalar onu açmayı neredeyse izzet-i nefis haline getirdi. Üstün sezgileri ve kurnazlığı sayesinde Kalender Ağa, Helga’nın ajan olduğunu öğrendi. Helga’yı itiraf ettiremeyen Kalender, eşlerinden yardım istedi. Yöntemleriyle Helga’yı itiraf ettirseler de yine de sırra ulaşamadı. Hazar’ın yemin töreni gelip çattığında Bella, Kalender ve oğulları Isparta’ya gitti. Dağıtım izni için kısa süreliğine Adana’ya gelen Hazar, Bozok erkeklerine savaşa katılacağını söyledi. Kocasının sadece dört ay sonra döneceğini düşünen Bella’dan mutlusu yoktu. Ferhat’ın Dilan’ı istediği tören ise acı bir haberle bölündü. Bozoklar’ın Hazar’ın girdiği çatışmada kaybolduğu haberini aldığı sırada Bella ise dünyanın en güzel haberini ailesiyle paylaşmak üzereydi. Hamile olduğunu öğrenen Bella, Hazar’ın acı haberiyle yıkıldı.

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, Yeni Gelin’de başrollerindeki Jessica May ve Tolga Mendi’nin yanı sıra Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar ve Renan Bilek gibi usta oyuncular da yer alıyor.

Yeni Gelin merakla beklenen yeni sezonuyla Eylül’de Show TV’de!

Show TV’de ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatan Yeni Gelin dizisini “konusu, oyuncu kadrosu ve karakterleri”yle detaylı inceledik.

Dizinin senarist ve yönetmenlik koltuğunda Aşk Yeniden dizisiyle adını duyuran Ersoy Güler yer alıyor. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Yeni Gelin deneyimli oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle Show TV ekranlarında fırtına gibi esiyor.

Başrollerini Jessica May Drociunas, Tolga Mendi’nin paylaştığı dizinin kalabalık oyuncu kadrosunda ise Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık, Yonca Şahinbaş ve Şilan Makal yer alıyor.

Yeni Gelin Konusu

Yeni Gelin dizi farklı kültürlerle büyüyen aşık iki gencin evlendikten sonra ki hayatlarını, samimi ve komik bir dille izleyicinin beğenisine sunuyor. Yeni Gelin Bozok Aşireti’nin modern ağası yakışıklı aşık prens Hazar ve yarı İspanyol yarı Türk güzeller güzeli Bella’nın samimi aşklarını ve komik ailelerini konu alıyor.

Yeni Gelin dizisinin başrolü Bella karakterini canlandıran Jessica May’in kim olduğunu merak edenler için “Show TV’nin yeni yabancı gelini Bella”haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Gelin Karakterleri

Show TV’de ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşatan Yeni Gelin dizisi nin karakterlerini detaylı tanıyalım.

Bella Öztürk
Eğitimli bir ailede yetişen Bella, çok iyi kalpli ve sevecen olmakla kalmayıp aşkının peşinden Çukurova’ya gelecek kadar koca yüreklidir. Biraz sakar olmasına rağmen hayata olumlu yanıyla bakan Bella, konakta onun kuyusunu kazmak isteyenlere karşı bile hoş görülüdür.

Hazar Bozok
Bella’nın prensi, Bozok Aşireti’nin veliahtlarından olan Hazar mert bir delikanlıdır. Ailesi ile sevdiği kadın arasında kalmasına rağmen aşkın karşısına geçen her şeyi yeneceğini inanıyor, Bella’nın Prensi…

Kaan Bozok
Bozok Aşireti’nin bir diğer veliahtı ise Kaan ise şirketlerle ilgilenmektedir. Kardeşini çok sevsede içten içe hep Hazar’ı kıskanmıştır. Kaan, ona dayatılan hayatı kabul etmek zorunda kaldığı için ufak bir pişmanlık duyar.

Kalender Bozok
Bozok aşiretinin reisi, koca aşireti dize getirmesine rağmen birbirinden eli maşalı 3 kadınla uğraşamıyor.

Möhteber Hanım
Kalender’in ilk karısıdır. Bozok’ların düşmanı Duran Aşiretinden olan Möhteber ile Kalender barış sağlamak için evlenmil olsalarda Kalender’in ev içinde sürekli bir savaş vardır.Möhteber’in yeni amacı ise Bella’nın bir an önce konaktan gitmesini sağlamaktır.

Zeynep Hanım
Kalender’in ortanca karısı olan Zeynep, işveli cilveli olandır. Kocasının en çok onu sevdiğine inanan Zeynep, kadınlığını kullanarak Asiye’ye sürekli aşık atmaya çalışır. Planlarında ise Möhteber’e yanaşmak vardır.

Asiye Hanım
Bella’nın kaynanası olan Asiye ise biricik oğlu Hazar’ı kimseyle paylaşmak niyetinde değildir. Karadeniz kadını olan Asiye eğer düşmanınızsa kesinlikle korkmanız gerekir.

Cumartesi akşamlarının gözdesi haline gelen Yeni Gelin eğlence ve kahkaha dolu yeni bölümleriyle Show TV ekranlarından sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.