Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık! Yasak Elma dizisinde ters köşenin bu kadarı! Bir sahnede karizma bitti!

Yok artık! Yasak Elma dizisinde ters köşenin bu kadarı! Bir sahnede karizma bitti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Dün akşam Fox TV’de 35. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisine izleyiciden tepki yağıyor!

Zeynep’in Alihan’a inat olsun diye Dündar ile nişanlanması, herkesi zaten çok şaşırtmıştı.

Zeynep, Dündar’a karşı arkadaşça hisler dışında başka bir his beklemiyor ama Alihan’dan uzaklaşmak için olmadık bir adım atıp Dündar ile evlenme kararı aldı. Bu zaten izleyicilerin eleştirdiği bir noktaydı ama yeni bölümde izleyenleri kızdıran başka gelişmeler yaşandı.

Dündar, her ne kadar sosyal medyada ‘kro’ olarak adlandırılsa da iyi niyetli, yardımsever, insancıl ve kaba görünüşünün altında zarif özellikler taşıyan bir kişi.

Dündar’ın öyle ya da böyle bir karizması var. İzleyici de Zeynep de onu böyle kabullendi ve sevdi.

Ancak Dündar karakterine hiç olmadık bir şey yaşattılar ki bir anda karizması yerle bir oldu!

Olayın içinde bir başka tuhaf gelişme de var ki bu da kafaları karıştırıyor!

Yok artık! Yasak Elma dizisinde ters köşenin bu kadarı! Bir sahnede karizma bitti! 8

Durum şu aslında: Alihan, Zeynep’le arasındaki gergin ilişki sürecinde Hakan’dan Zeynep’e yakın durmasını istedi. Onun yanında olup hem destek olması hem de yanlış kararlar almasını engellemeye çalışıyor.

Hakan ve Zeynep’in dostluk ilişkisi ise iyice gelişti. Yeni bölümde birlikte fidan dikmeye gitmeleri, onları daha da yakınlaştırdı.

İlerde bu ikili arasında bir aşk ilişkisi yaşanır mı bilinmez ama bunun ihtimali bile izleyiciyi çok kızdırdı. Hakan’ın sevgilisinin, Zeynep’in kuzeni olması da bu ihtimali daha da kötü bir hale getiriyor.

İzleyenler sosyal medyadan ikilinin bu kadar yakınlaşmasını garip karşılarken, Dündar’ın, Hakan ve Zeynep arkadaşlığından çıkardığı anlam ise daha da can sıkıcı bir durum yarattı.

Yok artık! Yasak Elma dizisinde ters köşenin bu kadarı! Bir sahnede karizma bitti! 9

Dündar’ın karizmasını çizen olay ise, Emir ve Caner’den Zeynep’in Hakan’la fidan gitmeye gittiğini öğrenir öğrenmez, Alihan’a gidip konuşması oldu.

Dündar karakterinin Hakan ve Zeynep arasında bir şey olduğunu düşünse bile, Alihan’a gidip bu fikrini açacağına pek inanmıyor.

Alihan, Dündar’ı ofisinde ziyaret edip, Zeynep’in aslında başkasını sevdiği fikrini kafasına yerleştirmişti.

Hakan ile fazla vakit geçiren Zeynep’in onu sevdiği ihtimali de Dündar’ın kafasına böylece oturmuş oldu. Ancak bu durumda Dündar’ın bunu Alihan ile paylaşması, bir anda karizmasının çizildiği şeklinde yorumlanıyor izleyenler tarafından.

Alihan’ın şaşkınlıkla Dündar’a bakıp kaldığı sahneyi izleyici pek gerçekçi bulmasa da Alihan’ın da kafasının karışacağı sahneden anlaşılıyor.

Bir sahneyle hem Dündar’ın karizması çizildi, hem de Zeynep ve Hakan’ın arkadaşlıkları bir anda ‘olabilir mi?’ noktasına getirildi!

Bugüne kadar pek çok olmaz denilen olayın gerçekleştiği Yasak Elma dizisinde bu da olur mu, onu hep birlikte izleyeceğiz ama Yasak Elma bu, herkes bir tarafından bir parça koparmaya devam edecek gibi duruyor!

İşte dikkat çeken iki sahne: