Ana sayfa Güncel Haberler Yüsra Geyik’ten herkesi şaşırtan sözler!

Yüsra Geyik’ten herkesi şaşırtan sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yüsra Geyik, şiir denemeleri ile dikkat çekiyor! Arka Sokaklar dizisinde 14 sezondur yer alan isimlerden birisi de Yüsra Geyik… Zeliş karakterini canlandıran oyuncu, sosyal medyada da yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Yüsra Geyik, instagram hesabından fotoğraflarını kısa şiirlerle yayınlıyor. Oyuncu, son dönemde bu çabalarını artırdı. Duygularını da bu yolla ifade eden ünlü oyuncunun paylaşımları da büyük ilgi görüyor.

Şiir denemelerini sürekli yayınlayan Yüsra Geyik, takipçilerinden büyük destek buldu. İşte ünlü oyuncunun denemelerinden bazıları:

“İnsan böyle öğreniyor demek. Böyle böyle öğreniyor. Böylesini öğreniyor. Böyle biliyor artık. Böyle yaşıyor. Demek insan böyle ölüyor. Böyle böyle öldürülüyor.”

Yüsra Geyik'ten herkesi şaşırtan sözler! 7

“Şimdi buradayım, anlayamazsın. Giderim, anlamazsın. Zaman geçip benden sana kalan o boşluk dolmayınca, anlamakla kalmazsın…”

“Şimdi mesela sen beni sevmesen, sevmiyorsan, sevmemişsen ne olur…? Benim ruhum, kalbim,beynim el ele vermiş zıplamışlar, mutluluktan sarhoş olmuşlar. Dişlerim görmediği kadar gün ışığı görmüş, renkler canlanmış, sesler canlanmış, hayaller canlanmış… Ne olmuş? -Ben yaşamışım – MUTLUYUM. “

“Suda çırpınır, yüzeye çıkmaya uğraşırsın. Çırpındıkça yorulursun. Nefessiz kalırsın. Yüzeye çıkmayı başardığın an, hayatın boyunca almadığın miktar da oksijeni vücuduna sokmaya çalışırsın. Derin bir nefes! İşte sen, o nefessin. Her an alınması imkansız. Ama doğru zamanda hayat kurtaran nefes’im.”

“Her şey satılır. Ve her şey satın alınabilir. Sadece hepsi para karşılığında değil.”