Ana sayfa Dizi Haberleri Yuvamdaki Düşman dizisinde en büyük hata Show TV’nin

Yuvamdaki Düşman dizisinde en büyük hata Show TV’nin

tarafından ker_def

Yuvamdaki Düşman dizisinde en büyük hata Show TV'nin 7

İşte Mustafa Doğan’ın değerlendirme yazısı:

YUVAMDAKİ DÜŞMAN

Psikolojik gerilim türündeki ‘Yuvamdaki Düşman’la geçen hafta tanıştık.

Dizinin öyküsü, eşini trafik kazasında kaybeden, yaşadığı travma sonrası bebeğini düşüren ve bir daha çocuk sahibi olamayacağını öğrenen genç bir kadının, kazanın sorumlusu kadından intikam alması üzerine kurulu.

Genç kadın, her şeyin sorumlusu olarak gördüğü ve yeni bebek sahibi olmuş kadının hayatını çalmaya yemin ediyor. Eve bakıcı olarak girmesiyle de olaylar gelişiyor.

Öykü klasik ama ele alınış biçimi farklı olduğu için merak uyandırmıyor değil.

İlk bölüm bütünü itibarıyla tempoluydu. Böylesi hikâyeler genelde ikinci bölümden sonra ivme kazanır. O yüzden asıl bu akşamki bölüme bakmak gerek.

Cast açısından göze batan kimse yok dizide. Kadın oyuncu seçimi ekstra başarılı hatta. Nebahat Çehre, Aslı Tandoğan, Pelin Öztekin ve Ece Çeşmioğlu arasından parlayan isimse kesinlikle Ece.

Genç, güzel ve yetenekli bir oyuncu. En zor rol onunki ama altından kalkacağını ilk dakikadan hissettirdi. Eminim bu projeyle kariyer yolculuğunda yeni bir sayfa açılacak.

Dizinin en büyük handikabıysa günü. Çünkü karşısında ‘Vatanım Sensin’ ve ‘Bizim Hikâye’ gibi izleyicisi oturmuş yapımlar ile ‘Mehmetçik Kut’ül Amare’ gibi dev sponsor desteğine sahip yüksek prodüksiyonlu bir iş var. Farklı bir günde olsa daha çok izleyiciye ulaşacağı kanaatindeyim.