Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un Nedim’i Berker Güven’in müzik yolculuğunun ilk adımı

Zalim İstanbul’un Nedim’i Berker Güven’in müzik yolculuğunun ilk adımı

tarafından ker_def

televizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisiyle kariyerinde önemli bir yükseliş sergileyen Berker Güven, son dönemde hızlı bir popülerlik kazandı. Vatanım Sensin dizisindeki başarılı oyunculuğunun ardından Zalim İstanbul’da başrolde yer alan oyuncu, şimdilerde evinde kendisini karantinaya almış durumda.

Karantina döneminin başlarında bir gitar satın alan oyuncu 24 gündür öğrenme süreci yaşadı. Bu sürecin ardından da instagram hesabından yaptığı paylaşım ile geldiği noktayı gösterdi. Berker Güven’in arkadaşının ısrarı ile yaptığı paylaşım takipçileri için büyük motivasyon oldu. Oyuncunun kısa sürede bu noktaya gelmesini Şarkıcı Gökhan Güneş de tebrik etti. Güneş, “Bence gaz vermemiş gerçekleri söylemiş, çok iyi tebrikler böyle kısa zamanda bu duruma gelmek gerçekten” diyerek Berker Güven’i övdü.

Güven, “Bu süreçte internetten dersler alarak gitar çalmayı öğrenmeye başladım. Müzisyen bi arkadaşıma da fikrini sormak için bu videoyu attım az önce. “Kaç ay oldu başlayalı “ dedi. “24 gün“ dedim. Aklını kaçırdı. “Mümkün değil” dedi, gitarın geldiği günün kargo şeysini yolladım. “Bu videoyu hemen paylaşman lazım. İnsanlara bir şeyleri öğrenmenin hızlı ve güzel olabileceğine dair motivasyon olur“ dedi. Anlayacağınız gazı verdi de verdi, ben de paylaştım. 24 gün önce nasıl tutacağımı bile bilmediğim bu alet evime geldi, bugün de böyleyiz. Sizinle paylaşmak istedim. Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın” diyerek videoyu paylaştı.

Oyuncu evinde dinlendiği bu dönemde televizyon ve gitar çalmanın kendisini oyaladığını youtube’daki röportajında bahsetmişti. İşte Berker Güven’in müzik yolculuğunun ilk adımı…