Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’un Şeniz’i Mine Tugay, seksi pozuyla olay oldu!

Zalim İstanbul’un Şeniz’i Mine Tugay, seksi pozuyla olay oldu!

tarafından ker_def

Behzat Ç. dizisinde canlandırdığı Suna karakteri ile akıllara yazılan, bugüne kadar da birçok farklı projede birbirinden farklı rollerde yer alan Mine Tugay, en son Zalim İstanbul isimli dizide Şeniz karakterine hayat vermişti. 2020 yılının Haziran ayında final yapan diziden sonra başka bir projede göremediğimiz oyuncu, sosyal medyada ise aktif şekilde paylaşım yapan ünlüler arasında bulunuyor.

En iyi yaş alan ünlü oyunculardan birisi konumundaki Mine Tugay, yine instagram paylaşımı ile hayranlarını mest etti. Oyuncunun seksi pozuna 250 binden fazla beğeni ve çok sayıda da yorum geldi… Oyuncunun güzelliğine yönelik iltifatlar yapan hayranları, övgülerde bulundu.

Mine Tugay, ünlü fotoğrafçı Cem Talu ile kamera karşısına geçti. Bu kareyi ‘Uzun bir aradan sonra şahane çekim yaptık’ notuyla takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu sosyal medyayı güzelliğiyle adeta yıktı geçti. Hayranları tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulan fotoğrafta Tugay’ın fit görüntüsü de gözlerden kaçmadı.

Zalim İstanbul'un Şeniz'i Mine Tugay, seksi pozuyla olay oldu! 7

Oyunculuğu ile kendine hayran bırakan Mine Tugay, güzelliği ile de büyülemeye devam ediyor.

Fit görüntüsü ve kusursuz fiziğiyle nefesleri kesen Tugay’ın bu paylaşımı dakikalar içinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.