Ana sayfa Dizi Haberleri Zara, sürpriz bir diziyle hayranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor!

Zara, sürpriz bir diziyle hayranlarını şaşırtmaya hazırlanıyor!

tarafından ker_def

Türkücülüğünün yanı sıra oyunculuğuyla da sevilen Zara, son olarak atv’de ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir kaç bölüm rol almıştı.

Zara’nın yeni dizi teklifleri aldığı ve değerlendirdiği ortaya çıktı.

Ünlü Türkücü, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki bir otelde konser verdi.

Sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti çeken Zara, yaptığı açıklama ile hayranlarını sevindirdi.

Yakın zamanda dizi konusunda büyük bir sürprizi olduğunu söyleyen Zara, tekliflerini değerlendirdiğini belirterek “Çok sevdiğim iki firmada iki ayrı proje geldi ikisini de çok seviyorum. İki hikaye de İstanbul’da gerçekleşiyor. İki hikayeden biri mutlaka olacak. Çok heyecanlıyım şu an hangisi olacak onu da bilmiyorum. Senaryolarını okumaktan gözlerim bozulmuş durumda. Bir Yandan da tiyatro hocamla çalışmalarımız devam ediyor. Senaryoları seçerken beni yürekten etkilemesi lazım Çünkü ben etkilenirsem herkes etkilenir buna değer veriyorum.

Repertuar yaparken de buna dikkat ederim. Seçtiğim eserlerin halk tarafından gerçekten sevildiğini görüyorum bu anlamda kendime güveniyorum. Hem beyazperdede olmak hem de ekranda olmak.

İkisinin de tozunu yutmuş, damarlarımızda dolaşan kan olduğu için o aşkı hem beyaz perdeyi hem televizyonu istiyorum” ifadelerini kullandı.

Dizilerdeki yoğun tempoyla çalışmanın zor olmayacağını söyleyen sanatçı bu işe bilerek girdiğini, sahne ve müziğin birinci, sinema ve dizinin de ikinci aşkı olduğunu söyledi.

(Mynet)