Ana sayfa Dizi Haberleri Zengin ve Yoksul dizisinde Aleyna gerçeği öğrenip büyük bir rest çekiyor!

Zengin ve Yoksul dizisinde Aleyna gerçeği öğrenip büyük bir rest çekiyor!

tarafından zk zk

ATV ekranlarında yayınlanan Zengin ve Yoksul dizisinin yeni bölümü Pazar akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Binnur Kaya, Gökhan Alkan ve Gülcan Arslan’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Aleyna, babası için kurşunların önüne atlamıştı.

İyileşen Aleyna, çiftliğin Sema’nın olduğunu öğrenince babasına büyük bir tepki verecek. “Sen kızını bir çiftlik için sattın” diyerek evi terkeden Aleyna’nın bu tavrına annesi de destek verip onunla gidecek.

Karan ise Aleyna için yeni planlar peşinde. Onu kendisine aşık etmek için türlü yollara giren Karan’ın saçlarını keserek yeni bir görünüme sahip olduğunu da yeni bölümde izleyeceğiz.

İşte Zengin ve Yoksul 3. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aysel ve Karan’ın ortak çıktıkları yolda ilk yapmaları gereken Aleyna’yı Karan’a aşık etmek; ama Aysel’in hesap etmediği bir şey var, duyguları…

Erdemlilerin şirketinin davetinde Meral, yeğenleri ve kocası ile ilgili onu çok şaşırtan bir mail alır. Aziz’se bunun altında kalacak değil elbet, isimsiz mailin göndericisini tahmin etmekte zorlanmayan adamın Nihal’i şaşırtacak kötü bir sürprizi olacaktır…

Karan ve Aleyna’nın ilişkisi ilerlerken Karan’ın annesi Sema herkesin oyunlarını darmadağın etmek üzeredir…

Aysel Karan’ın Aleyna’yı kendisine aşık etme planına uyar ancak hesaplamadığı bir şey vardır. O da Karan’a duyduğu aşk. Bu arada Aziz ise Aysel’in kız kardeşi Nihal’i hamile bırakmıştır.

Nihal’i çocuğu aldırması ve kendisinden uzak durması için uyarır. Nihal ise zenginlik hayalleri ile yaptığı bir hata ile kendisini zor durumda bırakmıştır. Karan’ın Aziz’i vurmaktan vazgeçip Aleyna’yı kendisine aşık etme planı annesi Sema tarafından bozulmak üzeredir. Zira Sema Aziz’i vurmak için eve gelir ve elindeki silahı Aziz’e doğrultur. Sema silahı ateşlerken babasının önüne set olan Aleyna kanlar içinde yere yığılır.

Haberport