Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada bugün 26 Aralık 88. bölüm! ‘Zuhal Topal bu bölümü keşke hiç yapmasaydık’ der gibiydi!

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 26 Aralık 88. bölüm! ‘Zuhal Topal bu bölümü keşke hiç yapmasaydık’ der gibiydi!

tarafından ker_def

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında yeni haftada 3. gün 88. bölümünde kayınvalidelerin eleştiri okları 21 yaşındaki gelin Çiğdem hanımın üzerindeydi.

Televizyon Gazetesi Detay

Çiğdem hanım ile kayınvalidesi Semra Çoşkundemirtürk’ün yarıştığı bugün kayınvalideler gelin hanımın hemen her şeyini eleştirdi.

Çiğdem hanım yemekleri yetiştirmekte zorluk çekerken, mutfakta da bir hayli telaşlıydı. Kayınvalideler hem masa düzenine hem yemeklere hem de Çiğdem hanımın tavırlarına ciddi şekilde takıldı.

Çiğdem hanımın sinirlerinin bir hayli gerildiği bugünkü programda Zuhal Topal da ne söyleyeceğini bilemedi. Çiğdem hanımın kayınvalidesi Semra hanım da gelinini savunmakta zorluk çekti.

Çiğdem hanımın agresif tavırları ve kayınvalidelerin yorumlarına verdikleri yanıtlar programa yakışmadı.

Zuhal Topal da gelin hanımın tavrının doğru olmadığını belirtirken, kayınvalidesi Semra hanım da eleştirilere katıldı ve genç olmasına bağladı.

Çiğdem hanım baştan sona kadar programda hem eleştirilere hedef oldu hem de sinirleri bir hayli gerildi.

Masadaki herkeste bir gerginlik hakimdi. İzleyiciler de bu bölümü Çiğdem hanımın düştüğü duruma üzülerek izledi. Birçok izleyici “Keşke hiç katılmasaydı” diyerek 21 yaşındaki gelin hanımın içine düştüğü bu durumdan rahatsızlık duydu.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 26 Aralık 88. bölüm! 'Zuhal Topal bu bölümü keşke hiç yapmasaydık' der gibiydi! 7

2.5 aylık evli olan Çiğdem Hanım tecrübesizliğinin kurbanı oldu.

Misafir ağırlamakta pek de iyi olmadığını gösteren Çiğdem hanım, özür dilemeyerek de tepkilerin odağı oldu. Zuhal Topal’ın gelin hanıma bir bakışı vardı ki, “Keşke bu programı hiç yapmasaydık” der gibiydi.

Gelin hanım kendisine saygısızlık yapıldığını belirterek özür dilemek istemediğini söyledi.

Semra hanım, Çiğdem hanımın konuklara karşı davranış tavrından rahatsız olduğunu da açık şekilde söyledi.

Kayınvalideler de bu muameleyi hak etmediklerini ve gelin hanımın özür dilemek istememesinin de kendilerini çok rahatsız ettiğini anlattı.

Çiğdem hanımın tabakları sert şekilde masaya bırakmasından da rahatsız olan kayınvalideler, masadan kalmayı bile istediklerini belirttiler.

Çiğdem hanımın annesi yaşındaki kayınvalidelere tavırları izleyicileri de bir hayli rahatsız etti. Çiğdem hanım, kendisini savunmaya çalışsa da bu tavırlarının pek de savunulacak bir yanı yoktu.

Zuhal Topal ise tüm bu yaşananları izlemekle yetinirken, kayınvalideleri de sakinleştirmeye çaba harcadı.Topal, gelin hanımın bu tavrını sürdürmesinden rahatsızlığını iletti ve gelin hanımı savunabilecek bir nokta bulamadığını söyledi.

Puanlama şöyle oluştu:

Selma hanım 1 puan verdi.

Zuhal Topal, 1 puanı yasakladıklarını ve yemekler eksik değilse 1 puan verilemeyeceğini söyledi. Zuhal Topal, bunu 2 puan yapalım teklifini getirdi. Selma hanım bunu 2 yapabileceğini söylerken.Çiğdem hanım ise 1 puanı kabul ettiğini belirtti. Zuhal Topal, güler yüzün ve misafirperverliğin önemine işaret etti.

Mercan hanım 2 puan verdi.

Mercan hanımın bu puanına Şerife hanım eleştirdi. Kendi gelinine de 2 puan verdiğini belirten Şerife hanım ile Mercan hanım arasında tartışma yaşandı.

Şerife hanım geline 2 puan verdi.

Nurdan hanım da geline 2 puan verdi.

Kayınvalide Semra hanım “Gelinimin kayınvalidelerden, Zuhal hanımdan, tüm izleyicilerden dilemediği özürü ben kendi adıma diliyorum” diyerek konuşmak zorunda kaldı.

Zuhal Topal’ın puanı ise 3 oldu.