Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada vahim bir hata yaptı!

Zuhal Topal’la Sofrada vahim bir hata yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle hafta içi 16.00’da buluşan ve 19.00’daki Fox Ana Haber bültenine kadar devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programı, bir ilk olarak ana haber bülteni sonrasında yayınlandı.

10 Nisan Cuma günü haftanın finali bölümü ekrana geldi ama normal saatinde değil…16.00’dan itibaren hafta içi yaşananların yer aldığı bir kolaj yayınlandı. Ardından da Fatih Portakal ile Fox Ana Haber bülteni ve sonrasında da Zuhal Topal’la Sofrada haftanın finali 20.30-22.00 arasında izleyicilerle buluştu.

Fox TV, aslında vahim bir hata yaptığını daha saati ilk duyurduğunda sosyal medyadan gelen tepkilerle anlamalıydı. Ancak böyle olmadı. Program ilan edildiği gibi Fox Ana Haber’den sonra yayınlandı. Peki ne mi oldu?

Özet şu, Fatih Portakal ile Fox TV Ana Haber bülteni tüm kategorilerde zirvede yer aldı ama hemen ardından başlayan Zuhal Topal’la Sofrada haftanin finali bölümü ne yazık ki ilk 10 program listesine bile giremedi.İşte 10 Nisan 2020 Cuma günü ilk 10 program listesi:

Zuhal Topal'la Sofrada vahim bir hata yaptı! 7

10 Nisan Cuma akşamı Fox TV’nin aldığı bu kararın vahim bir hata olduğu reytinglere yansıdı.Gelecek hafta için de yayın akışını belirleyen kanal, 17 Nisan Cuma akşamına kadar olan akışı basın ile paylaştı. Acaba bu uygulama haftaya da devam edecek mi merak ediliyor.

Peki geçen hafta yani 3 Nisan Cuma günü saat 16.00’da başlayan Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın finali bölümü reytinglerde ne yapmıştı? 3 Nisan günü yayınlanan program AB ve ABC1 gruplarında ilk 10 program arasında yer alabilmişti.

Ayrıca prime-time’a alınınca yapıma yönelik eleştiriler de bir hayli arttı. Sosyal medyada kullanıcılar hem programın formatına hem koronavirüs salgınının devam ettiği bu süreçte insanların buluşturulmasına hem de gelin-kayınvalideler arasındaki mücadelenin şekline yönelik birçok eleştiride bulundu. Sosyal medyada program çok olumsuz ifadelerle konuşuldu.