Ana sayfa Dizi Haberleri Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bu hafta da aynı şey olursa, Zuhal Topal kesin patlayacak!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında bu hafta da aynı şey olursa, Zuhal Topal kesin patlayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Hafta içi her gün Fox TV’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında Topal, artık isyan etmek üzere!

Her hafta gelen kayınvalidelerin taktik savaşından yılan Topal, sürekli düşük puanlar için uyarıyor.

Puanların 10 üzerinden verilmesine karşın, kayınvalidelerin ilginç puanlama sistemi, Topal’ı adeta delirtiyor!

10’dan başlayarak beğenmedikleri yemekler nedeniyle puan keserek aşağı doğru puanlama yapması gereken kayınvalidelerin, tam tersi bir tavırlar beğendiğine birer puan vererek yukarı doğru puanlamaya çalışması, Zuhal Topal’ı isyan ettiriyor!

Her hafta gelen kayınvalidelere puanlamayı nasıl yaptığını sorup, yanlış bir yöntem izlediklerini anlatmaya çalışsa da kendi gelinleri kazansın diye strateji yapan ve Zuhal Topal’ın uyarılarını dinlemeyen kayınvalideler, böyle giderse Topal’ın sinirlerini bozmaya devam edecek.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümmde, program formatının pek çok ülkede yayınlandığını belirten Zuhal Topal, özellikle Rusya’daki versiyonda kayınvalidelerin çok yüksek puanlar verdiklerini anlattı.

“8’ler 9’lar havada uçuşuyormuş. Verin şu gelinlerin hakkını. olay çok basit, yemeğe göre puan vereceksin, lezzetliyse puan vereceksin, değilse vermeyeceksin bitti!” diyerek adaletsiz puanlamaya tepkisini ortaya koymuştu.

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında bu hafta da aynı şey olursa, Zuhal Topal kesin patlayacak! 7

Ancak Topal’ın hemen her hafta yaptığı uyarılar, sofrada kayınvalidelerin ‘Beğenmedim’ sözlerine çoğu zaman adaletsiz yorum yaptıkları şeklindeki eleştirileri, kızması hiç fayda etmiyor!

Zuhal Topal, zaman zaman haksızlık yapıldığını gördüğü gelinlerin hakkını korumak ve hakettiğini vermek adına yüksek puanlar vermesiyle kayınvalidelerin stratejisini bozuyor. Fakat bazen, o bile kurtaramıyor!

Zuhal Topal’la Sofrada programını izleyenlerin de ekran başında saç baş yoldurduğu, strateji yapıp kendi gelininin puanını yüksek tutmaya çalışan ve beğense bile yemekleri beğenmediğini söyleyip düşük puanlar veren kayınvalidelerin, bundan sonra nasıl bir tutum izleyecekleri ise merak konusu…