stats for wordpress

Emre Kızılırmak’ın bilinmedik yönü!

17 Kasım 2015 Salı, 06:37
emre-kizilirmak

Emre Kızılırmak tam bir adrenalin tutkunu

Ünlü oyuncu Emre Kızılırmak’ın yeni tutkusu off- road oldu.

Takvim’de yer alan habere göre Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Bölümü’nden mezun olan ve dalıştan dövüş sanatlarına kadar birçok spor dalıyla ilgilenen Kızılırmak, geçtiğimiz gün Kemerburgaz’da co-pilot eğitimi aldı.

Emre Kızılırmak kimdir?

Emre Kızılırmak (d. 1983, Ankara), Türk oyuncu ve eski model.

Öğretmen bir anne babanın oğlu olarak Ankara’da dünyaya geldi.[1][2] Kendisinden üç yaş büyük bir ağabeyi olan Kızılırmak anne tarafından Samsun, baba tarafından Sivaslıdır.[1] Çocukluğu İzmir’de geçen Kızılırmak, üniversite için Eskişehir’e giderek Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Rekreasyon Bölümü’nden mezun oldu.[2]

Meslek yaşamı
Best Model of Turkey 2007’de ikinci oldu. 2008’de Güney Kore’de düzenlenen Manhunt International erkek güzellik yarışmasında “Dünya’nın En İyi Podyum Mankeni” seçildi. atv’de yayınlanan “Aşk Bir Hayal” dizisinde canlandırdığı Asteğmen Altay rolü ile oyunculuğa adımını attı.

Özel yaşamı
2012 yılında Efes Kızları’ndan Sevda Bayraktar ile evlendi. 2014 yılında ilk çocuğunu bekleyen çift, doğuma haftalar kala bebeğini kaybetti.

Filmografi
Aşk Bir Hayal (2009 – 2011) – Altay
Dedektif Memoli (2011) – Memoli
Peri Masalı (2013)
Kara Para Aşk (2014) – Levent
Bir Deniz Hikayesi (2015) – Hakan

Haberleri kaçırmayın




Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz