Ana sayfa Dizi Fragmanları İnadına Aşk 20. yeni bölümde heyecan dorukta

İnadına Aşk 20. yeni bölümde heyecan dorukta

tarafından ker_def

Fox Tv’nin eğlenceli dizisi İnadına Aşk 20. bölüm fragmanı yayınlandı. İnadına Aşk dün akşam yepyeni bir bölüm ile izleyiciyle buluştu. İnadına Aşk dün akşam yayınlanan bölümün ardından 20. bölüm fragmanı yayınlandı. İnadına Aşk 20. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde…

İnadına Aşk yeni bölümüyle izleyenlerine yine heyecan dolu anlar yaşatmaya geliyor. Fox Tv’nin sevilerek izlenen dizisi İnadına Aşk’ın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte İnadına Aşk 20. yeni bölümden detaylar..

İnadına Aşk yeni bölümüyle her Perşembe FOX’ta!

İNADINA AŞK 19. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yeşim’i bırakmamaya kararlı olan Defne, zorla kendini de kaçırttırır. Kızların kaybolduğunu anlayan Yalın ve Çınar, Toprak ve Deniz’le bir araya gelip ne yapacaklarını düşünürlerken Satır’dan telefon gelir. Satır kızları bırakacaktır ama bir şartı vardır. Aras ve Barutçu erkekleri, Satır’ın şartını yerine getirmek için kara kara düşünürlerken diğer tarafta kara kara düşünen biri daha vardır:

İblis! Defne ve Yeşim, İblis’i canından bezdirmeyi başarırlar. Bu arada Defne’nin aklına süper bir fikir gelir. Defne ve Yalın’ın zekaları, kızların kurtulmasına yetecek midir? Yaşanan bu zor zamanlar, Toprak ve Leyla’nın ilişkisini yeni bir aşamaya taşırken Ezgi ve Deniz’in ilişkisini ise çıkmaza sokar. Defne ve Yeşim kurtulunca Ezgi’nin yanına gelen Deniz, Ezgi’nin kıskançlık senaryolarıyla karşılaşınca sinirlenir.

Deniz, Ezgi’nin güven sorununa daha ne kadar katlanabilecektir? Defne tüm bu kaçırılma macerası süresince İblis’i canından bezdirmekle kalmayıp bir de onu Yalın’ın annesinin peşine takınca olaylar içinden çıkılmaz bir hal alır.

İşte 20. bölüm fragmanı: