Ana sayfa Dizi Fragmanları Şevkat Yerimdar 3. Bölüm Fragmanı ve Özeti 9 Haziran Cuma

Şevkat Yerimdar 3. Bölüm Fragmanı ve Özeti 9 Haziran Cuma

tarafından ker_def

Komedi dizileri arasında yer alan Şevkat Yerimdar, ekranın dikkat çeken yeni yapımlarından. Henüz ekran macerasına yeni başlayan Şevkat Yerimdar’ın 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü 9 Haziran akşamı izlenebilecek olan dizide bakın neler olacak?

Şevkat Yerimdar dizisinin 3. bölümünde Esin hastanede ve şu an iyileşeceğine dair bir umut görünmüyor. Babası Cevdet ise kızının başına gelenler yüzünden Şevkat’e saldırıyor. Dizinin yeni bölümünde yine ortalık bir hayli karışacak gibi görünüyor.

Büyük bir heyecan ile uzun zamandır beklenen Şevkat Yerimdar dizisinin 3. bölümü 9 Haziran Cuma akşamı Fox Tv ekranlarında olacak!

Şevkat Yerimdar 2. Bölümde Neler Oldu?
Son yayınlanan bölümde Cevdet, kızı Esin ve Şevkat’in kaza yaptığını öğrendiğinde çok telaşlanmıştı. Hastanede gözetim altında kalması gereken ancak bunu kabul etmeyen Şevkat’i de yalnız bırakmak istemiyordu. Bu yüzden Esin ve Cevdet, Şevkat’i ziyarete gitmişlerdi. Ancak Esin’in sakarlığı yüzünden yine ortalık karışmıştı. Cevdet ise Esin’i, Şevkat’e emanet etmişti.

Esin, Şevkat’i hastaneye götürmek ve bir kontrol ettirmek istiyordu. Fakat Şevkat’in derdi maçtı ve Beşiktaş maçına gitmek istiyordu. Bu yüzden bir şekilde Esin’i sepetlemişti. Şevkat’in maçta olduğu sırada mahalledekiler de Esin’e bir şaka yapmışlardı. Ancak bu büyük şaka çok kötü bir felakete neden olmuştu. Üstelik kabak yine Şevkat’in başına patlamıştı çünkü Cevdet kızı Esin’i Şevkat’e emanet etmişti.