Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Sefer’i kanal açtı, Aslıhan Güner hesabından duyurdu

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Sefer’i kanal açtı, Aslıhan Güner hesabından duyurdu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Daha önce pek çok dizi ve sinema filmlerinde rol alan Toygan Avanoğlu, şu sıralar Show TV’deki Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Sefer karakteriyle gündemde. Ünlü oyuncu, başarıyla canlandırdığı Sefer’i herkese sevdirirken, dizide kız kardeşi Yıldız’ı oynayan Aslıhan Güner ile de dostlukları ile dikkat çekiyorlar.

Toygan Avanoğlu, Sefer olmanın dışında şu sıralar başka bir işle uğraşıyor. Oyuncu, bir Youtube kanalı açarak dijital platformda mini bir dizi çekiyor. Henüz kısa bir süre önce yayınladığı ilk videosu da yayında. “Varol’un Kaderi” ismini taşıyan ilk videosuna destek de gecikmedi.

Aslıhan Güner, oyuncu arkadaşının bu yeni kanalını, kendi sosyal medya hesabından da duyurdu. Güner, dizide abisini oynayan Avanoğlu’na da güzel bir destek vermiş oldu.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Sefer'i kanal açtı, Aslıhan Güner hesabından duyurdu 7

Toygan Avanoğlu’nun yeni macerasını aşağıdaki videoda görebilirsiniz. Oyuncu, Youtube’da yayınladığı komedi içerikli bu yeni hikayesinde Varol isimli birini oynuyor.

Oyuncu, kanalına gelenleri de şu sözlerle karşılamakta:

Toygan Avanoğlu YouTube kanalına hoş geldiniz!

Beni hatırlamış olabilirsiniz! Toygan Avanoğlu ben!
Güzel Köylü, Meleklerin Aşkı, Yeni Gelin,Hanım Köylü, Hababam Sınıfı, Ayla ve en son Kuzey Yıldızı gibi farklı sinema filmleri ve dizilerde canlandırdığım çeşitli karakterlerle tanışmıştık!
Şimdi ise büyük keyif alarak çektiğim, komik sahneler ve eğlenceli tiplemelerden oluşan videoların paylaşıldığı bir YouTube kanalı ile karşınızdayım!

Her hafta bir video paylaşarak hep birlikte eğlenmek istiyorum!

Hadi siz de abone olun, komediyi kaçırmayın!