Ana sayfa Dizi Haberleri 4N1K İlk Aşk dizisi geliyor… 3 yıldır bu diziyi bekliyorlardı.. İşte 3. tanıtım…

4N1K İlk Aşk dizisi geliyor… 3 yıldır bu diziyi bekliyorlardı.. İşte 3. tanıtım…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlanacak olan 4N1K İlk Aşk isimli gençlik dizisi, 6 Temmuz Cuma akşamı ilk bölümüyle geliyor…

Başrollerinde Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Burak Yörük’ün oynadığı dizi, aslında bir kitaptan yola çıkılarak önce film oldu. İkincisi de çekilen filmin, dizi olacağı haberi, hayranlarını çok sevindirmişti.

Şimdi sabırsızlıkla dizinin başlayacağı günü bekleyen izleyenler, dizinin tanıtımları dönmeye başladıktan sonra yorumlarıyla heyecanlarını da yansıtıyorlar.

Filmin dizi olarak ekrana geleceğini öğrenen takipçileri, uzun süredir ekranda tanıtımları dönen dizinin yayın tarihini de heyecanla beklemişlerdi. Bu Cuma akşamı hasret bitiyor ve dizi yeni maceralarla geliyor. 3 yıl önce filme çekilen hikaye, şimdi dizi olarak yayınlanacak.

Bu arada ekibe yeni katılan isimler arasında kısa bir süre önce Avlu dizisinde ölen Ecem karakterini oynayan Eslem Akar da var.

4N1K İlk Aşk dizisi geliyor... 3 yıldır bu diziyi bekliyorlardı.. İşte 3. tanıtım... 7

Dizinin ilk bölüm konusu şöyle:

Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir…

4N1K TÜM TANITIMLAR İÇİN TIKLAYIN

Aşktan, okuldan, ailelerinden yana tam manasıyla bela mıknatısı olan; her zorluğu birbirlerine tutunarak aşan bu beş gencin; çocukken verdikleri o söz, her arıza durumda yineledikleri o cümle, hikayemizi en iyi şekilde özetlemektedir aslında: BİRİMİZ KIZIMIZ, KIZIMIZ HEPİMİZ İÇİN!

İşte 3. tanıtım: