Ana sayfa Dizi Haberleri Jet Sosyete bitti, Ecem Uzun yeni sezon için bomba gibi bir anlaşma yaptı!

Jet Sosyete bitti, Ecem Uzun yeni sezon için bomba gibi bir anlaşma yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon boyunca Jet Sosyete dizisinde Alara Çıkrıkçıoğlu karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu Ecem Uzun, yeni sezonda bambaşka bir yapımda boy gösterecek. Oyuncu, tv8 ekranında bu sefer Kırmızı Oda isimli dizide yer alacak. Hatırlanacağı üzere Jet Sosyete dizisi Star TV’de başlamış, ikinci sezonda tv8’de yayınlanmış ve final sezonu da PuhuTV’de izleyici ile buluşmuştu.

Jet Sosyete tecrübesinden önce Aliye dizisinde Gülsün ve Küçük Sırlar’da Meriç olarak göz dolduran Ecem Uzun, 3 sezon komedi oynadıktan sonra bu sefer dram projesiyle izleyici karşısında olacak.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda isimli dizinin kadrosuna katılan oyuncu, yeni rolüyle hayranlarını şaşırtmaya geliyor.

Gülseren Budaycıoğlu’nun hikayesinden uyarlanan ve psikolojik-dram türündeki dizinin yönetmenliğini Cem Karcı yapıyor. Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu yazdığı dizide hazırlıklar devam ediyor.

Kırmızı oda nasıl bir dizi?

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Kırmızı Oda” da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibini ve bir psikiyatristi canlandıracak.

Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarının anlatılacağı “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak.

Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

“Kırmızı Oda” çok yakında TV8’de.