Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı reytingleri tavan yaptı, oyunculardan sürpriz paylaşım geldi

Sen Çal Kapımı reytingleri tavan yaptı, oyunculardan sürpriz paylaşım geldi

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadığı Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisi, dün akşam (9 Eylül) 9. bölümüyle ekranlara geldi. Karşısında MasterCheff Türkiye ve Benim Adım Melek yapımları olan dizi, reytinglerde beklenenin üstünde bir sıçrama yaşadı.

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı “Sen Çal Kapımı” dizisi, aldığı reyting puanlarına göre Total sıralamasında 1. ve AB kategorisinde ise 2. sıradaydı. Alınan bu başarılı sonuçlar karşısında oyuncular da büyük mutluluk yaşadı.

Hande Erçel, dizinin setinde kadın oyuncularla balık tutarken çekilen bir fotoğraflarını paylaşıp reytinglerle ilgili mutluluğunu paylaşırken, Kerem Bürsin de tüm oyuncuların yer aldığı ve izleyenlere çeşitli dillerde teşekkür ettikleri bir videoyu paylaştı.

“Hepinizi Seviyoruz !! Sen Çal Kapımı’nın oyuncu kadrosu ve ekibi olarak … Bu hepiniz için” sözleriyle yayınladığı videonun ilk karesinde Hande Erçel yer almakta. “Bizi izlediğiniz için teşekkür ederiz” diyen Erçel’i diğer oyuncular takip ediyor.

Çince, Adapça, İngilizce, İspanyolca, Fransızca gibi farklı dillerde oyunculardan gelen teşekkürlerin yer aldığı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz…

WE LOVE ALL OF YOU!! ????????????????????????
As the cast and crew of @sencalkapimi… THIS IS FOR ALL OF YOU ????????♥️
@handemiyy @sitareakbas @elciinafacan @melisadongel @ilkyazarslan @basakgumulcinelioglu @neslihanyeldan @evrimdogan @anililter @ahmetmarksomers @sarpbozkurt @ctnkcgri @alicanaytekin @ltndnmz @hakangencann1903 @mfyapimtelevizyonvefilmcilik