Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zümrüdüanka’nın Ülfet’i Hatice Aslan diziden ayrıldıktan sonra çok farklı bir projeye adım atacak!

Zümrüdüanka’nın Ülfet’i Hatice Aslan diziden ayrıldıktan sonra çok farklı bir projeye adım atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinde Ülfet karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hatice Aslan, başarılı performansları ile bugüne kadar akıllarda kalan birçok karaktere imzasını attı. Oyuncu, şimdilerde de Fox TV ekranında yeteneklerini sergiliyor.

Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası isimli program ekibi dizinin setine konuk oldu ve Hatice Aslan da soruları yanıtladı. Boş zamanlarında ne yaptığı sorulan oyuncu, kitap okumayı boş zaman değerlendirmek olarak görmediğini vurguladı ve meditasyon yaptığına değindi.

Başına gelmesinden korktuğu bir ‘korkulu rüyası’ olmadığını belirten oyuncu, bazen çok çılgın olabildiğini ve bunun da arkadaşlarını ürküttüğünü anlattı. “Bazen çok cesur olabiliyorum” diye konuşan Hatice Aslan, sosyal medyada bazen kendisini seyrettiğini ve kopamadığını anlattı.

Oyuncu, kendisi hakkında yapılan yorumları takip ettiğini de anlattı ve “Çok da eğleniyorum, çok tatlılar” diye takipçilerinin mesajlarını ilgiyle okuduğunu dile getirdi.

Amerika’da yaşayan oğlunu görmeye gidip de her dönüşünde ağladığını, burnunun direğinin sızladığını söyledi.

“Oyuncu olmasaydım, şarkıcı olurdum. Önümdeki hedefim de o zaten, şu anda” diye konuşan Hatice Aslan’ın sesinin güzel olduğu ve sette de sıklıkla şarkı söylediği biliniyor. Hatice Aslan, Zümrüdüanka setinde de söylediği şarkılarla sosyal medyada yer almış ve hayranları da sesini çok beğenmişti. Oyuncunun diziden sonra şarkılığa doğru adım atması bekleniyor.

Konservatuvara müzik bölümü diye gittiğini ama kontenjan kalmadığı için tiyatro bölümüne geçtiğini röportajında anlatan oyuncu, sonrasında bu işi de sevdiğini söyledi.

Başka bir dilde şarkı söylemek ve konser vermek istediğini de anlatan Hatice Aslan, arena gibi bir yerde söylemek istediğini de sözlerine ekledi.