Ana sayfa Dizi Arşivi Aşk Yeniden Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Aşk Yeniden Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Aşk Yeniden, 2015 yılında Süreç Film tarafından çekilen başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı romantik komedi tarzında Türk televizyon dizisidir. Yönetmenliğini Ersoy Güler’in yaptığı dizinin senaryosunu ise yine Ersoy Güler, Eda Tezcan, Gülbike Sonay Üte, ve Ramazan Demirli kaleme aldı.

Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy ikilisi dizide başrolde yer aldı. Her iki oyuncu da rollerini başarıyla canlandırdı ve dizi izleyiciler tarafından da çok beğenildi. Büyük ilgi gören Aşk Yeniden, farklı ülkelerde de yayınlandı ve geniş bir izleyici grubuna ulaşmayı başardı.

Aşk Yeniden Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: Fox
Yapımcı: Süreç Film
Türü: Romantik – Komedi
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2015- 14 Haziran 2016
Mekan: ABD- İstanbul-Kocaeli- Rize-Sivas
Süresi: 120 dakika
Müzik: Batuhan Fırat
Başrol: Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Can Sipahi, Nilay Deniz.
Oyuncular: Yiğit Sayın, Yağız Sayın, Nazlı Tosunoğlu, Esin Gündoğdu, Orhan Alkaya, Tevfik İnceoğlu, Mert Öner, Yakup Yavru, Emre Erkan, İlkem Ulugün, Sema Keçik, Mazhar Alican Uğur, Mert Öcal, Günay Sevinç, Barış Yalçın, Su Burcu Yazgı Coşkun, Nazlıhan Başak İlhan, Murat Kocacık, Tunca Aydoğan, Miray Akovalıgil, Tuna Arman, Didem Soydan, Fatma Karanfil.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizi yayınlandığı dönemde sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/askyenidendizi
Instagram: https://www.instagram.com/askyenidendizi/
Facebook: https://www.facebook.com/AskYenidenDizi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCurhjNI9VmLfU6lA6q94o6g
Resmi internet sayfası: https://www.fox.com.tr/Ask-Yeniden/bolumler

TÜM HABERLER:

Aşk Yeniden dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

GENEL İZLENİM:

Aşk Yeniden dizisinin ilk bölümü 10 Şubat 2015 tarihinde yayınlanmış ve reyting sıralamasında birinci olarak yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştır. 5 bölüm boyunca zirveden inmeyen romantik – komedi tarzındaki dizi Türkiye dışında pek çok ülkede de gösterildi. 2 sezon yayınlanan Aşk Yeniden 59. bölümü ile 14 Haziran 2016 tarihinde yayın hayatına veda etti.

Aşk Yeniden Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

HİKAYESİ:

Zeynep, dik başlı güzel, cesur bir kızdır. Zeynep’in babası nam-ı diğer Derin Şevket’de bir o kadar cesur, sinirli bir balıkçıdır ama Zeynep’e çok düşkündür. Zeynep bir gün Ertan isminde bir çocukla karşılaşır ve ona aşık olur. Zeynep herkese karşı çıkarak Ertan ile birlikte Amerika’ya kaçar. Çok mutludur ama bu mutluluğu hamile olduğunu öğrenene kadar sürer çünkü Ertan, bebeği istememektedir ve Zeynep’ten bebeği aldırmasını ister. Bunun üzerine Zeynep ve Ertan kavga ederler. O günden sonra Zeynep Ertan’dan haber alamaz ama bebeği doğurur. Zeynep Amerika’da yeni doğmuş bir bebekle 8 ay dayandıktan sonra geri dönmeye karar verir. Uçakta başka bir Türkiye yolcusu Fatih ile tanışır. Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye’ye geri döner.

Diğer tarafta Amerika’ya eğitim için giden Fatih’in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Fatih, Şekercizade isimli köklü ve zengin bir ailenin tek erkek çocuğudur. Bu yüzden annesi Mukaddes tarafından çok özenli ve disiplinli yetiştirilmeye çalışılmış, daha 6 yaşındayken evleneceği kız bile seçilmişti; İrem. İrem, Fatih’e çok aşıktır ama Fatih, İrem’e aşık değildir. Bu yüzden Fatih evliliğini ertelemek için Amerika’ya okumak bahanesi ile gitmiş orada bir kıza aşık olmuş ve ona evlenme teklifi etmiş ama hayır cevabı almıştır, bunun üzerine o da geri dönüş kararı alır ve uçakta başka bir çaresiz yolcu Zeynep ile tanışır. Fatih’in Zeynep’e teklif ettiği evcilik oyunu başta ikisine de mantıklı gelse bile bu oyun onları ve ailelerini çok komik, çok enteresan ve çok zor bir duruma sokacak ama bu oyun içinde onlar aradıkları veya kaybettiklerini sandıkları gerçek aşklarını, birbirlerini çok komik maceraları ile bulacaklardır.

Aşk Yeniden Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Özge Özpirinçci (Zeynep Taşkın Şekercizade)
Buğra Gülsoy (Fatih Şekercizade)
Tamer Levent (Şevket Taşkın )
Tülin Oral (Gülsüm Şekercizade)
Lale Başar ( Mukaddes Şekercizade )
Nilay Deniz (Selin Şekercizade Günay)
Can Sipahi (Orhan Günay )
Yiğit-Yağız Sayın (Selim Şekercizade İkiz bebekler)
Nazlı Tosunoğlu (Yadigar Taşkın Günay)
Esin Gündoğdu (Ayfer Servermez Haydar)
Orhan Alkaya (Fehmi Şekercizade)
Tevfik İnceoğlu (Kamil )
Mert Öner (Cevat)
Yakup Yavru (Ethem)
Emre Erkan (Mete )
İlkem Ulugün (Fadik Servermez)
Sema Keçik (Meryem Taşkın)
Mazhar Alican Uğur (Şoför Mustafa)
Mert Öcal (Ertan Yilmaz )
Günay Sevinç (Günay )
Barış Yalçın (Birol)
Su Burcu Yazgı Coşkun (Elif Su Günay )
Nazlıhan Başak İlhan (Dilber Sonses)
Murat Kocacık (Darbeli Haydar )
Tunca Aydoğan ( Vahit )
Miray Akovalıgil (Şaziment Servermez )
Tuna Arman (Mukadder)
Didem Soydan (İrem Şencan )
Fatma Karanfil (Hacer)

MEKANLAR:

Dik başlı, cesur, güzel bir kız; Zeynep ile köklü ve zengin bir ailenin tek erkek çocuğu; Fatih arasında ilk görüşte başlayan aşkın anlatıldığı dizinin ilk bölüm çekimleri Amerika’da yapıldı. Daha sonraki bölümlerde dizinin çekimlerine İstanbul’un ilçelerinde ve çevre illerde devam edildi. Fatih’in ailesinin yaşadığı villa Çekmeköy tarafındaki Alemdağ’da yer alıyor. Şevket Reis’in balıkçılık yaptığı sahil ise Sarıyer’deki Rumeli Feneri’nde. Zeynep ve Fatih’in düğün fotoğrafları Gülhane Parkı’nda çekildi. Aşk Yeniden dizisinin 3. Bölümünde, Selin’in kaçırılma sahnelerinde kullanılan dağ evi ise Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki kayak merkezinde bulunuyor. Sevilen dizi için ayrıca Rize’de de çekim yapıldı. Çay toplamak için Rize’ye giden Zeynep’in arkasından tüm ekip yollara düştü ve çay tarlalarında ki güzel manzaralar ekranlara yansıdı.

JENERİK:

Aşk Yeniden dizisinin müzikleri Batuhan Fırat’a ait. Dizinin jenerik müziğindeki ‘Sonucuna Razıyım’ adlı şarkıda kısa sürede izleyici tarafından beğenildi.

FRAGMANLAR:

Aşk Yeniden dizisinden ilk fragman Fox TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2015 yılının Ocak ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Aşk Yeniden dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını Fox TV’nin internet adresinde bulabilirsiniz.

Tüm Fragmanlar için lütfen tıklayınız:

TÜM BÖLÜMLER:

Aşk Yeniden dizisi Fox TV ekranlarında 10 Şubat 2015 tarihinde başladı. Dizi ilk bölümünden itibaren Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. 2 sezon boyunca devam eden Aşk Yeniden 14 Haziran 2016 tarihinde 59. Bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti.

Aşk Yeniden dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz…

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Aşk Yeniden dizisinin yayınlandığı dönemde, sahnelerinden etkileyici klipler youtube kanalından paylaşıldı. Aşağıda bu video klipleri bulabilirsiniz:

Karadeniz müziğinin öne çıkan isimlerinden Resul Dindar, dizinin 10. bölümünde izleyici karşısına çıktı ve Selim bebeğin sünnetinde sahne aldı.

DÜNYADA AŞK YENİDEN

Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un iki aşığı canlandırdığı Aşk Yeniden dizisi, ikilinin kimyasının tutması ve deneyimli oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk günden itibaren izleyiciden büyük ilgi gördü. Dizi sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde de yayınlandı. 17 ülkeye satılan Aşk Yeniden dizisinin yayınlandığı bazı ülke ve kanalları aşağıda görebilirsiniz.

Ülke/ Kanal/ Yayın Tarihi

Polonya /TV Puls / 13 Ağustos 2015
Slovakya /TV Doma / 11 Ocak 2016
Åland Adaları /SVT 2 / 25 Kasım 2016
Şili / Canal 13 / 6 Şubat 2017
Meksika Imagen TV /7 Mart 2017
Karadağ / Pink M / 20 Mart 2017
Sırbistan / TV Pink / 29 Mart 2017
Ukrayna / 1+1 / 20 Kasım 2017
Ukrayna / Бигуди / 31 Mayıs 2019
17Bulgaristan /bTV /16 Kasım 2018

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Sevdiklerini, ailelerini ve tüm hayatlarını geride bırakarak Amerika’ya giden ama geri dönme kararı veren Zeynep ve Fatih’e aşk güzel bir sürpriz yapar ve onları dönüş yolunda bir araya getirir. Aşk Yeniden dizisinden etkileyici sahneleri sizin için derledik.

Zeynep ve Fatih’in Masa Altı Flörtleşmesi

Tüm Aile Yemeğini Zeynep ve bebeğine verdi

Fatih’in Motivasyon Konuşması

Fatih ve Zeynep Birbirini Anlamaya Başladı

Fatih ve Zeynep’in Zoraki İmam Nikahı

AŞK YENİDEN DİZİSİNİN İKİZLERİ DE BÜYÜDÜ

Dizinin çekildiği 2015 /2016 yıllarında henüz bebek olan Selim Şekercizade karakterini tek yumurta ikizi Yağız ve Yiğit Sayın kardeşler canlandırıyordu. Sevimlilikleri ile dizi izleyicisinin gönlünde taht kuran ikiz kardeşler artık 6 yaşındalar, işte ikizlerin son halleri…

Aşk Yeniden Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13