Ana sayfa Sosyal Medya Herkes merak ediyordu! Sonunda Sinem Kobal, kızları Lalin’i gösterdi ama birazcık!

Herkes merak ediyordu! Sonunda Sinem Kobal, kızları Lalin’i gösterdi ama birazcık!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2016 yılında evlenen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin, 2020 Ekim ayında da kızları Lalin dünyaya gelmişti. Çiftin hayranları, sevenleri kızlarının yüzünü çok merak ediyor ama onlar henüz yakınları ve sevdikleri dışında kimseye göstermiyorlar.

Sosyal medyada bir umut ikilinin hayranları Lalin’in bir fotoğraf yayınlamalarını beklemekte. Sinem Kobal, doğumdan bir süre sonra instagram hesabından paylaşımlar yapmaya başladı ama kızlarını hiç göstermedi!

Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı olan Burçin Terzioğlu ile magazincilerle sokakta karşılaşan Sinem Kobal, sorular üzerine şu anda Lalin ile ilgilendiğini, genelde evde olduğunu anlattı.

Anneliğin güzel geçtiğini belirten Kobal, “Her bebek melek. Büyüyor, tabii ki çok keyifli. Çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Şu anda ben Lalin’in keyfini çıkartıyorum. Bu zor günlerde, pandemide de Lalin bize neşe kaynağı oldu” diye konuştu.

5,5 aylık olan Lalin’in kime benzediği sorusuna da her gün değiştiğini anlatarak kendisine benzettiğini de ekledi.

Sinem Kobal’ın son yaptığı instagram paylaşımı ise hayranlarını heyecanlandırdı. Kobal, ısrarlara dayanamamış olacak ki Lalin’i gösterdi ama çok az!

Kızının sadece ayağını gösteren oyuncunun bu paylaşımı bile hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

İşte Sinem Kobal’ın paylaşımı…

Herkes merak ediyordu! Sonunda Sinem Kobal, kızları Lalin'i gösterdi ama birazcık! 7