Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile küs olduğu iddiasına Melisa Döngel’den yanıt geldi!

Hande Erçel ile küs olduğu iddiasına Melisa Döngel’den yanıt geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonunda yer almayan Melisa Döngel, onun yerine Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisini tercih etmişti.

Magazin Gazetecileri Derneği’nden başrol oyuncuları İlhan Şen ve Burcu Özberk’in ödül kazanması ekip arkadaşlarını da çok memnun etti. Aşk Mantık İntikam dizisi ‘yılın romantik komedi dizisi’ ödülünü kazanırken, Burcu Özberk ile İlhan Şen de ‘yılın romantik erkek ve romantik kadın komedi dizi oyuncusu’ ödüllerinin sahibi oldu.

Melisa Döngel hem dizinin hem de arkadaşlarının ödül almasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Arkadaşlarının ödül törenine izin alarak katıldığını ama kendilerinin çalışmalara devam ettikleri için törende yer alamadığını belirten oyuncu, her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Melisa Döngel, “Her şey çok güzel gidiyor, memnunuz. Çok yoğun çalışıyoruz, onların izin alma şansı oldu, onlar katıldı. Biz de onlara uzaktan destek olduk ve çalıştık. O kadar yoğun çalışıyoruz ki, eğlencelerden uzak kaldık” açıklamasını yaptı.

Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel ile küs oldukları iddiasını yalanlayan oyuncu, görüşmeye devam ettiklerini şu sözlerle anlattı:

“Ben çok seviyorum Hande’yi. Çok tatlı bir insan, iyi ki arkadaş olmuşuz. Küs olmamız için bir sebep yok. O çok güzel insan, kalbi çok güzel bir insan. Umarım dostluğumuz baki kalır. Konuşuyoruz, muhabbetimiz var. Bir araya gelme konusunda öyle bir zamanımız yok maalesef ki”