Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Akyıldız yeni dizi tekliflerinde Elkızı’nı neden tercih etti?

Gökçe Akyıldız yeni dizi tekliflerinde Elkızı’nı neden tercih etti?

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gökçe Akyıldız uzun süre ara verdiği dizi setlerine bu sezon iki farklı proje ile dönüş yaptı. Akif isimli TRT dizisi ile anlaşma yapan oyuncu, ayrıca Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Elkızı dizisinin de kadrosuna katıldı.

Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Elkızı dizisinin başrolünde Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz ve Perihan Savaş bulunuyor. Ortalama reytingler elde edebilen dizi, bir dram projesi olarak öne çıkıyor.

Kırgın Çiçekler dizisindeki Songül karakteri ile büyük ilgi gören Gökçe Akyıldız, sonrasında ise aile hayatına önem vererek setleri bırakmış ve memleketi Sinop’ta yaşamaya başlamıştı.

Sakin bir hayat sürdürdükten yıllar sonra Gökçe Akyıldız, yeni dizi projeleri ile tekrar setlere dönüş kararı aldı.

Hayranları bu durumdan çok memnun ve Gökçe Akyıldız’ı yeniden ekranda izleyeceği için de memnun. Peki oyuncu neden Elkızı dizisinde yer almak istedi?

Ünlü oyuncu yeni dizideki rolü kabul etmesinin nedenini şu sözlerle anlattı: “Çok güzel bir işe dahil oluyorum. Güçlü bir kadın hikayesinde yer alacak olmak benim için çok özel. Yayınlanan bölümleri ile izleyiciyi derinden etkileyen Elkızı, umarım yeni bölümleriyle başarısını daha da arttırır.”

Elkızı dizisinin çekimleri Muğla’da devam ediyor. Küçüklüğünde anne ve babasını kaybeden Ezo isimli karakterin hayata tutunma mücadelesini izliyorsunuz. Dizinin ilk bölümleri ilgi çekti ve hikayesi de birçok kişi tarafından beğenildi. Kimi hayranlar kadına şiddet konusu noktasında eleştiriler yapsa da Elkızı güçlü bir dram hikayesi olarak öne çıktı.

Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper gibi başarılı isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizide artık Gökçe Akyıldız’ı da izleyeceksiniz.