Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü, akıcı İngilizcesiyle herkesi kendine bir kez daha hayran bıraktı!

Akın Akınözü, akıcı İngilizcesiyle herkesi kendine bir kez daha hayran bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en başarılı oyuncularından biri olarak gösterilen Akın Akınözü, oyunculuğunun yanı sıra kaliteli ve mütevazi duruşuyla herkesin hayranlığını kazanıyor. Başarılı oyuncu kısa süre önce bir İngiliz gazeteciye verdiği röportajdaki akıcı İngilizcesiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Hercai dizisinde canlandırdığı Miran karakteriyle adını tüm dünyaya duyurmayı başardı. Hercai dizisinin yurt dışındaki başarısının ardından yabancı yayınlara röportajlar veren başarılı oyuncu Türk dizi dünyasının yeni prensi olarak tanımlanmıştı.

Akın Akınözü, Hercai’nin ardından bir süre doğru proje seçimi için bekledi ve kararını Kaderimin Oyunu dizisinden yana kullandı. Yakışıklı oyuncu Star TV’de yayınlanan dizide Cemal karakterine hayat veriyor.

Başarılı oyuncu geçen hafta BBC, GQ, Marie Claire ve New York Post yazarı gazeteci Myra Ali’ye bir röportaj verdi. İnternet üzerinden yapılan röportajın bir kısmı sosyal medyada paylaşıldı. Akın Akınözü’nün röportaj sırasındaki akıcı İngilizcesi herkesi kendine hayran bıraktı.

Hayranları yaptıkları yorumlarda Akın Akınözü’nün sürekli kendini geliştiren bir oyuncu olduğuna dikkat çekti. Başarılı oyuncunun oturduğu yerden dünyanın kapılarını araladığını belirten hayranları Akın Akınözü’nün uluslararası çapta bir oyuncu olmayı hak ettiğini söyledi.

Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinin Türkiye’deki reytingleri çok başarılı değil. Hatta kısa süre önce final yapacağı iddia edilmişti. Ancak dizinin yurt dışında çok başarılı olduğu belirtiliyor. Dizinin yayıncısı Star TV kısa süre önce yaptığı açıklamada Kaderimin Oyunu dizisinin 10’dan fazla ülkeye satıldığını açıkladı. Özellikle Ortadoğu ve Latin Amerika ülkeleri başı çekiyor.