Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV, çok iddialı dizisi için final duyurusu yaptı!

Fox TV, çok iddialı dizisi için final duyurusu yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında büyük bir başarı kazanan Aşk Mantık İntikam dizisinin 18 Haziran 2021 tarihinde başlayan yolculuğu sona geldi… Burcu Özberk ile İlhan Şen’in başrollerinde yer aldığı dizinin vedasını hayranları büyük bir üzüntüyle bekliyor…

Ozan ve Esra karakterlerinin şimdiye kadar izleyenleri derinden etkilediğini sosyal medyaya yansıyan etkileşimlerden görmüştük. İlk başladığı dönemde en çok izlenen yapım olan, kış sezonunda birçok iddialı diziyle yarışmayı başaran ve 41 bölüm ekranda kalan Aşk Mantık İntikam, büyük bir başarıyı da sergilemiş oldu.

Fox TV’den yapılan duyuruda Aşk Mantık İntikam dizisinin 42. bölümü ile birlikte 22 Nisan Cuma günü saat 20.00’da son kez izleyicilerle buluşacağı açıklandı… No9 Productions tarafından hazırlanan dizinin yapımcısı Yağmur Ünal… Fox TV’ye yeni bir dizi hazırlığı içinde olan Yağmur Ünal, Aşk Mantık İntikam ile büyük bir başarı da kazanmış oldu.

Yağmur Ünal, Fox TV ile olan işbirliğini Gizli Kalsın isimli yeni yazlık dizi ile sürdürecek. Çekimleri ay sonunda başlaması beklenen Gizli Kalsın’da Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal ikilisi başrolde buluştu. İki gizli polisin eğlenceli hikayenin izleyicilerle buluşacağı yeni dizi polisiye unsurlar olsa da yine eğlenceli ve romantik bir dizi olacak.

Aşk Mantık İntikam dizisi dünyanın birçok ülkesinde izleyicilerle buluştu ve sosyal medyada da çok güçlü etkileşimler elde etti. Milyonlarca hayranı bulunan dizinin bitecek olması büyük üzüntüye yol açtı. Ancak Aşk Mantık İntikam bir başarı hikayesi olarak dizi tarihinde yerini aldı.