Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde muhteşem gözleriyle çok konuşulan Bige Önal’dan sürpriz açıklama!

Sen Çal Kapımı dizisinde muhteşem gözleriyle çok konuşulan Bige Önal’dan sürpriz açıklama!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bige Önal, 2010 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve ilk önemli projesi olan Muhteşem Yüzyıl’daki Rita karakteri ile de sektöre güçlü bir başlangıç yapmıştı. Sonraki süreçte birçok projede izlediğimiz oyuncu, birbirinden farklı karakterleri canlandırma konusundaki yetenekleri ile de biliniyor.

Özellikle son dönemde Sen Çal Kapımı dizisindeki Selin karakteri ile çok konuşulan Bige Önal, gözlerinin güzelliğiyle de dizinin yayında olduğu süre boyunca sosyal medyanın gündeminden düşmemişti. Oyuncu, Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizideki Hayrunnisa karakterindeki başarısıyla da çok konuşuldu. En son geçen yıl Yeşilçam isimli Blu TV dizisinde Gazel karakterini canlandıran oyuncu, bir süredir dinlenmeyi tercih etti.

Ancak Bige Önal da sevgilisi Aras Bulut İynemli gibi yaz dönemini çalışarak geçirecek oyuncular arasında bulunuyor. Atatürk dizisine hazırlanırken sevgilisinin böyle önemli bir dizide başrolde yer almasından çok mutlu olan Bige Önal, kendisinin de yeni bir projesi olduğunun müjdesini verdi.

Sen Çal Kapımı dizisinde muhteşem gözleriyle çok konuşulan Bige Önal'dan sürpriz açıklama! 7

Bige Önal, sevgilisi gibi yakında sete çıkacağını belirterek, “Ben de bir projeye hazırlanıyorum. Ben de söyleyemiyorum. Biraz vakit var, provalar yapıyoruz. Ama ben de çok heyecanlıyım, yoğun bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

Bige Önal da sevgilisi gibi yeni projesi hakkında detay veremeyeceğini ama yakında detayların ortaya çıkacağını belirtti.

Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizisinde başrolde yer alması için teklif aldığını duyunca kendisinin de çok heyecanlandığını anlatan Bige Önal, “Tabii ki çok gurur verici bir şey. Bence çok güzel olacak” diye konuştu.