Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı’yı sokakta şaşkına çeviren hayran sorusu!

Halit Özgür Sarı’yı sokakta şaşkına çeviren hayran sorusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Halit Özgür Sarı, Gizli Saklı isimli Fox TV dizisiyle yeniden ekrana dönüş yaptı. Sinem Ünsal ile partner olan oyuncu hikaye gereği Pamir ve Levent karakterlerini canlandırıyor.

Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Halit Özgür Sarı, “Pamir mi yoksa Levent mi?” şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı: “Bence Pamir, bana daha karizmatik geliyor. Levent bambaşka birisi.”

Kendisinde sevdiği en çok şeyin tükenmeyen enerjisi olduğunu söyleyen Halit Özgür Sarı, çevresindekilerin de bu huyunu sevdiğini ifade etti. Kendisinde sevmediği özelliğin uyanamamak olduğunu ve uykuyu sevdiğini ifade eden oyuncu, en çok da hemen uyanabilen kişilere imrendiğini söyledi.

Halit Özgür Sarı, TikTok videolarını da izlediğini ve çok sevdiğini de ifade etti. Oyuncu, misafirliğe gittiği yerde hiç yabancılık çekmediğini, misafir gibi de davranmadığını ve çok rahat bir yapısının olduğunu da ifade etti.

Halit Özgür Sarı'yı sokakta şaşkına çeviren hayran sorusu! 1

Sokakta yaşadığı en garip tepkiden bahseden oyuncu, 15 yaşındaki bir çocuğun yanına geldiğini ve “Sana dokunabilir miyim?” diye sorduğunu ve o anda ne söyleyeceğini bilemediğini ve bunu çok garip bulduğunu ifade etti.

Küfür eden birisi olduğunu da gizlemeyen Halit Özgür Sarı, en son söylediği pembe yalanla ilgili soruyu da yanıtlamak istemedi.

Oyuncu, sosyal medyada ikinci bir hesabının olmadığını da ifade etti. İnstagram’da paylaştığı Ecem bebeğin kendisinin yeğeni olmadığını belirten oyuncu, ajanstaki bir arkadaşının çocuğu olduğunu ama Ecem bebeği yeğeni yerine koyduğunu da anlattı.

Hayranlarından gelen iltifatlara teşekkür eden oyuncu, “Beni mutlu ediyorsunuz böyle şeyler söyleyerek, şımarıyorum sonra” dedi.

Sosyal medyada kendisine “kurt bakışlım” denilmesinden hoşlandığını belirten Halit Özgür Sarı, bu tanımlamaya çok güldüğünü anlattı.

Oyuncu, dizilerde kendi yaşadıklarından bazı durumları karaktere yansıttığını ve bazen de senaristin yazdığı bir sözü gerçek hayatta kullanmak için aklına yazdığını da anlattı.