Ana sayfa Sosyal Medya Megastar Tarkan hayranlarının dört gözle beklediği haber sonunda geldi!

Megastar Tarkan hayranlarının dört gözle beklediği haber sonunda geldi!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz şubat ayında çıkardığı ‘Geççek’ şarkısı ile gündemden düşmeyen Megastar Tarkan hayranlarına müjdeyi sosyal medya hesabından verdi.

Yeni şarkı müjdesi veren Megastar instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Yine geri sayım başladı, yine beni heyecanlar sardı” ifadesini kullandı.

Tarkan’ın yeni şarkısının ismi ‘Yap Bi Güzellik’. Yeni şarkısıyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Tarkan, ‘Yap Bi Güzellik’ile 22 Temmuz’da müzikseverlerle buluşacak.

Megastar Tarkan hayranlarının dört gözle beklediği haber sonunda geldi! 7

Tarkan’ın paylaşımı kısa sürede binlerce yorum aldı. Hayranları Tarkan’a, ‘Biz hazırız!’, Heyecanla bekliyoruz’ ve ‘Yapcak yapcak yine bir güzellik’ şeklinde pek çok yorumda bulundular.

Tarkan’ın 17 Şubat’ta çıkardığı ‘Geççek’ şarkısı milyonlarca kez izlenip herkesin diline düşmüştü. Yap Bi Güzellik şarkısının da aynı etkiyi gösterip göstermeyeceği merak konusu oldu.

Koronavirüs salgınının kontrol altına alınmasına kadar konser vermeyeceğini duyuran Tarkan en son Haziran ayından Disney Plus’ın lansman gecesinde sahne aldı. Gecenin en büyük sürprizi ise, Tarkan’ın Disney Plus’ın marka yüzü olduğunu açıklaması olmuştu.

Muhteşem sahne performansıyla yaklaşık 1500 kişiye unutulmaz bir gece yaşatan Tarkan, en sevilen şarkılarını tüm misafirlerle birlikte söylemiş ve Megastarın şu sözleri tüm davetliler tarafından uzun süre alkış almıştı;

“Disney Plus’ın Türkiye’de yayın hayatına başladığı bu özel günde burada olmak, sahne almak çok güzel. Bir Disney fanı olarak bu günün heyecanını paylaşmak, Disney ailesinin bir parçası olmak mutluluk verici ve onurlandırıcı benim için. Hissediyorum ki iş birliğimizle çok güzel projelere imza atacağız. Bu arada benim yaklaşık 3 yıl aradan sonraki ilk İstanbul konserim bu. İstanbul’da yeniden sahnede olmak harika. Çok özlemişim.”