Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi gün değişikliği ne anlama geliyor? Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu için kaçan bir fırsat gibi!

Gecenin Ucunda dizisi gün değişikliği ne anlama geliyor? Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu için kaçan bir fırsat gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda isimli Star TV dizisine o kadar büyük umutlar bağlanmıştı ki, aylarca hakkında konuşulan dizi, çarşamba akşamları diğer dizilerle birlikte reyting sorunları yaşayınca herkes şaşırdı. Star TV de bu durum üzerine Çöp Adam isimli yeni dizisini çarşamba akşamları yayınlamaya karar verdi ve bu da Gecenin Ucunda’nın gün değiştirmesine bahane olarak sunuluyor.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ikilisinin 8 yıl aradan sonra yeniden birlikte ekrana dönmeleri dışında, dizinin yapım ortağı olmaları da önemli bir adımdı. İkili, sektörde yapımcılık adımları da attığı için Gecenin Ucunda projesi onlar için farklı bir deneyim anlamı da taşıyor.

Ancak ne yazık ki, dizi hayranları bu kadar farklı ve güçlü proje içinde bazı yapımlara yeterince ilgi göstermiyor. Zaten televizyonda izlenme oranları da düşmeye devam ediyor ve birbiri ardına kanallar dizi bombardımanı yapınca da her yapım öne çıkma fırsatı elde edemiyor.

Star TV, son çare olarak gün değişikliği adımını attı. Çöp Adam geldi, Gecenin Ucunda gün değiştirdi diye söylemek doğru olmaz. Çünkü Gecenin Ucunda da çok iddialı bir  projeydi ama tutmadı. Yapılan duyuruda dizinin artık çarşamba akşamları değil, salı günleri yayınlanacağı belirtildi. 5 Ekim çarşamba günü başlayan dizi daha 6 bölüm yayınlanmışken, reyting sıkıntısına düşünce gün değişikliği son bir adım olarak gözüküyor.

Bunun anlamı net, Star TV bu kadar büyük umutlarla ve bütçe ile yola çıktığı Gecenin Ucunda dizisini harcamak istemiyor. Ama yapacak da fazla bir şey yok. Gün değişikliği sonrası dizinin daha iyi sonuçlar almasının pek de kolay olmadığını herkes biliyor. Salı akşamları da çok etkili diziler var ve zaten bu yapımlar da kendi kitlelerini oluşturmuş durumda.

Gecenin Ucunda dizisi gün değişikliği ne anlama geliyor? Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu için kaçan bir fırsat gibi! 7

Gecenin Ucunda’nın gün değişikliğine gitmesinin altında ‘Elimizden geleni biz yaptık ama olmadı’ düşüncesinin yattığını söylemek akla daha yatkın geliyor.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti için yapım ortağı da oldukları diziyi kurtarmak için son şans! Gün değişikliği adımı da tutmaz ise erken final kaçınılmaz olacak gibi gözüküyor.

Ünlü çift için bu dizi kaçan bir fırsat olarak akıllarda kalır ise şaşırmamak lazım.