Ana sayfa Sosyal Medya Zatürre geçiren oyuncu Pelin Akil’in duygusal anları!..

Zatürre geçiren oyuncu Pelin Akil’in duygusal anları!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Pelin Akil, Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Dizinin başrollerinden birisi olan Pelin Akil, Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan ile birlikte rol alıyor. Daha önce Oktay Kaynarca ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de  partner olan Akil, yine ATV ekranlarında performansıyla izleyiciyi mest ediyor.

Meslektaşı Anıl Altan ile mutlu bir evliliği ve bu evlilikten iki kızı olan güzel oyuncu, zatürre hastalığına yakalandı. Hastane odasından refakatçi eşi Anıl Altan ile birlikte fotoğrafını instagram hesabında paylaşan oyuncu, eşinin iş için Bodrum’a gitmesi gerektiği için biraz da duygusaldı.

Zatürre geçiren oyuncu Pelin Akil'in duygusal anları!.. 8

Hastalığından dolayı duygusallaşan oyuncu eşiyle görüntülü görüştüğü anları da paylaşarak duygusal bir not düştü. Pelin Akil paylaşımına; “10 sene oldu dile kolay. Şurada bir arkadaşınla buluşup gelmen veya bir iş için veya eğlence sonrası hemen eve geleceğini bilmek başka ama biraz daha uzağa gidince kilometreler açılınca böyle oluyoruz ya karşılıklı şükürler olsun.

Ne eksik ne fazla ben seninle iyiyim. İyi ki sen hep sen. Seni çok seviyorum kocam. Allah’ta bizi ayırmasın. Amin öyle bi içimden geldi” yazdı.

Zatürre geçiren oyuncu Pelin Akil'in duygusal anları!.. 9